Kyselytutkimuksessa selvisi myös muita seikkoja sänkynsä petaavista ja petaamatta jättävistä.

Sängyn petaamiselle on monia hyviä syitä ja tuore tutkimus tarjoaa yhden sellaisen lisää. Sleepopolisin teettämän kyselytutkimuksen mukaan sängyn petaaminen voi parantaa seksielämää, kertoo Metro.

Kyselytutkimuksessa verrattiin osallistujien (2 000 amerikkalaista) petaamistottumuksia heidän harrastuksiinsa, luonteenpiirteisiinsä sekä siihen, kuinka usein he harrastivat seksiä. Metron mukaan kuten arvata saattaa, terveellisesti elävät ja ahkerat tapaavat sijata vuoteensa ja rennommat tyypit, joilla on alhaisemmat standardit, eivät sitä tee.

Sänkynsä petaavat harrastavat tutkimuksen mukaan enemmän seksiä viikon aikana kuin he, jotka jättävät sängyn petaamatta. Metron mukaan tämä ei ole yllätys, sillä on aina seksikkäämpää kaatua pedattuun sänkyyn, jossa on puhtaat lakanat kuin sänkyyn, jossa kyseenalainen mytty petivaatteita.

Kyselytutkimuksessa selvisi myös, että sänkynsä petaavat laittavat ruokaa kymmenen prosenttia todennäköisemmin, kun taas petaamatta jättävien lempiaktiviteetteja ovat television ja elokuvien katsominen. Sänkynsä petaavat myös todennäköisemmin kuntoilevat sännöllisesti ja noudattavat terveellistä ruokavaliota.

Lähde: Metro