Ulkonäöstä viis! Hyvä luonne on suomalaisille romanttisen kumppanin tärkein piirre, paljastaa tutkimus

Noin puolet kansainväliseen tutkimukseen osallistuneista suomalaisista painotti luonnetta eniten.

Kun on kyse romanttisesta kumppanista, on suurelle osalle ihmisistä toisen henkilön luonteella enemmän merkitystä kuin hänen ulkonäöllä. Tämä ilmenee YouGovin teettämästä tuoreesta tutkimuksesta, jossa oli osallistujia 20 maasta.

The Independentin mukaan tuloksista ilmeni, että hyvä luonne merkitsee eniten naisille ja miehille ympäri maailman. Ainoana poikkeuksena tässä olivat vietnamilaiset miehet, joille ulkonäkö oli tärkeintä.

Kesällä 2017 toteutettuun tutkimukseen osallistui myös suomalaisia miehiä ja naisia. Vain 16 prosenttia suomalaisista miehistä ja viisi prosenttia suomalaisista naisista painotti eniten ulkonäköä, kun taas luonteen nosti ykköseksi 55 prosenttia miehistä ja 59 prosenttia naisista.

Luonteen jälkeen toiseksi eniten painoarvoa suomalaisille oli sillä, onko romanttisen kumppanin huumorintaju sellainen, josta itse pitää. Muita arvioitavia seikkoja tutkimuksessa olivat älykkyys, hyvä palkka ja samankaltaiset kiinnostuksen kohteet.

Deittailu- ja parisuhdepsykologi Madeleine Masonin mukaan pohjimmiltaan ihmiset pitävät sellaisista henkilöistä, jotka saavat heidät tuntemaan olonsa hyväksi.

”Luonne ja huumori vaikuttavat tähän, ulkonäkö ei”, hän kertoi The Independentille.

”Luonne ja huumori todennäköisemmin saavat sinut tuntemaan olosi hyväksi, joten sitä haluaisi etsiä kumppanista”, Mason jatkoi.

Voit tutustua tutkimuksen tuloksiin tarkemmin täällä.

Lähde: The Independent


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.