Kyselytutkimuksella on selvitetty niin maailman tylsimmät työt kuin myös missä päin maailmaa ovat tylsistyneimmät työntekijät.

Monet ovat saattaneet joskus kesken työpäivän turhautua ja todeta, että oma työ on maailman tylsintä hommaa. Kyselytutkimuksen avulla on kuitenkin selvitetty, mitkä ovat todella kaikista tylsimmät työt.

Tutkimuksen mukaan eniten töissä tylsistyvät lakialan ammattilaiset, projektinhallintaa hoitavat työntekijät ja tukipalveluihin osallistuvat. Työllistämisasiantuntija Emolumentin julkaisemaan kyselytutkimukseen osallistui 1 300 ammattilaista 14 eri alalta.

Kyselyllä selvitettiin myös, missä päin maailmaa ovat tylsistyneimmät työntekijät. Kärkipaikan nappasi Arabiemiirikunnat, Italia sijoittui toiseksi ja Yhdysvallat kolmanneksi.

”Korkean palkan myötä Arabiemiirikuntien ammattilaiset todennäköisemmin sietävät tylsiä töitä tai yrityksiä, jopa tehdessään töitä kuutena päivänä viikossa”, Emolument sanoi.

Alta voit vielä katsoa kyselyn tuloksiin perustuvan top 10 -listauksen maailman tylsimmistä töistä. Prosenttiosuudet on saatu sen mukaan, kuinka moni kyseisen alan ammattilainen kertoi mieltävänsä työnsä tylsäksi.

1. Lain parissa työskentely (81%)

2. Projektinhallinta (78%)

3. Tukitehtävät (71%)

4. Rahoituksen hallinta (68%)

5. Konsultointi ja kirjanpito (67%)

6. Rahoituspalvelut ja pankkitoiminta (67%)

7. Tekniikan parissa työskentely (64%)

8. Myynti (61%)

9. Markkinointi ja viestintä (60%)

10. IT-ala (56%)

Voit lukea lisää Emolumentin kyselytutkimuksesta täällä.

Onko sinun työsi mukana top 10 tylsiempien töiden joukossa? Entä miellätkö itse työsi tylsäksi? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Metro