Miehillä on taipumusta teeskennellä orgasmejaan samoin kuin naisilla.

Orgasmien teeskentely on yleisesti mielletty enemmän naisten tavaksi ja miesten orgasmien teeskentelystä ei puhuta läheskään yhtä paljon. Tutkimus on kuitenkin osoittanut, että se ei todella ole vain naisten tapa.

Cosmopolitanin mukaan tutkimus paljasti, että miehet teeskentelevät orgasmejaan jopa enemmän kuin naiset; jopa joka neljännellä kerralla, kun he harrastavat seksiä.

Université du Québec à Montréal –yliopiston tutkijat haastattelivat 230 vapaaehtoista miestä, jotka olivat iältään 18-29-vuotiaita. Miehiltä kysyttiin, ovatko he koskaan teeskennelleet orgasmia ja jos kyllä, kuinka usein.

”Keskimäärin osallistujat kertoivat teeskennelleensä orgasmin suunnilleen joka neljännen seksiaktin aikana nykyisessä seksuaalissa suhteessaan”, tutkijat totesivat Sexual and Relationship Therapy -journalissa julkaistussa tutkimuksessa.

Tutkimuksen mukaan syitä teeskentelylle oli useita: kumppanin emotionaalisen hyvinvoinnin tukeminen, humala, epätoivottu seksi tai mies ei tuntenut halua parantaa seksiaktin laatua.

Cosmopolitanin mukaan haastatellut miehet kertoivat todennäköisemmin teeskentelevänsä orgasmin yhdynnän aikana, mutta sitä tapahtui toisinaan myös suuseksin, anaaliseksin ja käsin tyydyttämisen aikana.

Voit lukea lisää tutkimuksesta täältä.

Aiemmin tutkimukset ovat selvittäneet syitä sille, miksi naiset teeskentelevät orgasmejaan. Voit lukea artikkelin siitä täältä.

Lähde: Cosmopolitan