Miksi naiset teeskentelevät orgasmin – lue kuusi erilaista syytä

Naisten syyt orgasmin teeskentelylle vaihtelevat sen mukaan, onko kyse yhdynnästä vai suuseksistä.

Tutkijat ovat tunnistaneet kuusi erilaista syytä naisten orgasmin teeskentelylle. Tulokset ovat saatu parista kyselystä, joihin osallistui yli 350 naista.

Kyselyiden tulokset julkaistiin Archives of Sexual Behavior -lehdessä, kertoo Women’s Health. Kyselyiden mukaan naisten syyt orgasmin teeskentelylle vaihtelevat sen mukaan, onko kyse yhdynnästä vai suuseksistä.

Yhdynnän aikana naiset teeskentelevät orgasmin neljästä pääsyystä, jotka ovat: kumppanin tunteiden loukkaamisen välttäminen, epävarmuus orgasmien saamisesta, nopeampi akti ja lopetus seksille sekä yritys lisätä omaa kiihotustaan.

Syyt teeskentelylle suuseksin aikana olivat erilaiset. Naiset myönsivät kyllä teeskentelevänsä lisätäkseen omaa kiihotustaan ja suojellakseen kumppaninsa egoa, mutta sen lisäksi he kertoivat teeskentelevänsä välttääkseen suuseksiin liittyviä ahdistuksia sekä vaikuttaakseen ”normaaleilta” sen sijaan, että paljastaisivat, että heillä kestää kauemmin laueta tai he eivät pysty siihen ollenkaan.

Tutkimusta tekemässä olleen Allan Fenigsteinin mukaan tulokset kertovat siitä, että joskus naiset ajattelevat, että on järkevää tai jopa tärkeää teeskennellä orgasmi.

Lähde: Women’s Health


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.