Tutkimus: Miehet nauttivat esileikistä naisia enemmän

Miehet myös haluaisivat esileikin ja itse yhdynnän kestävän pidempään kuin naiset haluavat.

Tutkimuksen mukaan miehet nauttivat esileikistä naisia enemmän ja tämän lisäksi haluaisivat esileikin kestävän pidempään kuin kumppaninsa, kertoo Times of India. 18 prosenttia miehistä käyttää jopa 30 minuuttia esileikkiin, mutta kolmannes haluaisi sen kestävän sitäkin pidempään.

Lovehoneyn ja parisuhdeasiantuntija Tracey Coxin teettämään kyselyyn vastasi 2 000 henkilöä. Siihen vastanneista miehistä kymmenes pitkittäisi esileikin tunnin mittaiseksi tai jopa pidemmäksi.

Times of Indian mukaan tutkimuksen tulokset murskaavat myytin siitä, että miehet osallistuvat esileikkiin vain naista miellyttääkseen. Tutkimus osoittikin, että naisille riittää lyhyempi esileikki kuin miehille.

Tutkimukseen osallistuneista naisista 17 prosenttia sanoi heidän keskiverto esileikkinsä kestävän noin 25 minuuttia. Neljäsosalle 20-30 minuuttia on ideaali kesto esileikille.

Times of Indian mukaan tutkimuksesta kävi ilmi, että miehet haluaisivat myös yhdynnän kestävän pidempään. Kolmannes haaveili seksin kestävän esileikin jälkeen 20-30 minuuttia.

Naisille riittäisi tässäkin lyhyempi aika. 16 prosenttia oli sitä mieltä, että puolet miesten haaveilemasta ajasta riittää.

Lähde: Times of India


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.