Elokuussa naimisiin menneestä pariskunnasta otettiin tavallista rohkeampia hääkuvia.

Tyypillisesti tuoreesta avioparista otetaan romanttisia hääkuvia, joissa he esimerkiksi suutelevat, halaavat tai katsovat toisiinsa rakastuneina. Hollantilaisen avioparin hääkuva-albumiin ikuistui kuitenkin rohkeampia kuvia.

Netissä leviää hollantilaisen hääkuvaaja Michel Kloosterin ottama kuva nimettömänä pysyttelevästä parista, jossa tuore vaimo vaikuttaisi antavan suuseksiä aviomiehelleen elokuussa vietetyn vihkiseremonian jälkeen. Jos kuva ei näy, löydät sen täältä.

Sommige bruidsparen kunnen niet wachten tot het feest voorbij is om lekker rustig naar de suite te gaan en daar een…

Julkaissut Michelklooster.com 2. lokakuuta 2017

Valokuvaaja kertoi Huffington Postille, että morsiamen äiti ehdotti hänelle tällaisen kuvan ottamista.

”Otimme valokuvia ja hän kertoi minulle heidän haluavan tällaisen valokuvan, mutta morsian ja sulhanen eivät kehdanneet kysyä sitä minulta”, Klooster sanoi.

”Sitten vain sanoin, että ’Tietysti me teemme niin’. Joten ehdotin paikkaa, jossa heidän täytyi seistä oikeanlaisen fiiliksen saamiseksi”, hän jatkoi.

Valokuvaajan mukaan kun tuore aviopari oli oikeassa kohdassa, ei oikean kuvan ottamiseen mennyt kuin minuutti. Huffington Postin mukaan pariskunnasta on otettu myös kuva, jossa he vaikuttavat harrastavan seksiä viininpunaisessa avolava-autossa.

Klooster jakoi suuseksimäisen kuvan sosiaalisen median kanavissaan lokakuun alussa, minkä jälkeen siitä on tullut nettihitti. Facebookissa kuva on kerännyt tätä kirjoittaessa yli 35 000 tykkäystä ja muuta reaktiota sekä lähes 1 900 jakoa.

Rohkeat hääkuvat eivät kuitenkaan ole saaneet kaikilta positiivista vastaanottoa ja Klooster kertoi olevansa yllättynyt mielensä pahoittaneiden reaktiosta.

”Kuvassa ei näy mitään, mutta se vaikuttaa siltä kuin jotain olisi meneillään”, hän sanoi Huffington Postille.

”Jokainen valokuva, jonka otat tällaisen kysymyksen kanssa, on mielenkiintoista katsottavaa. Minulle seksi on yksi luonnollisimmista asioista, joita teemme elämässä. Se on normaalia! Kaikki harrastavat seksiä. Emme elä enää 1900-luvulla”, Klooster tokaisi.

Valokuvaajan mielestä maailmassa on isompiakin ongelmia kuin tämä hassu kuva. Huffington Postin mukaan Klooster itse voi kuitenkin saada parhaimmat naurut, sillä sen jälkeen kun rohkea hääkuva alkoi levitä verkossa, on hän saanut pyyntöjä muilta pareilta samankaltaisista kuvauksista.

”Jos se ei ole pornoa, ei minulla ole ongelmaa sen kanssa”, Klooster sanoi.

Mitä mieltä olet pariskunnan hääkuvasta? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Huffington Post