Ensitreffeillä keskustellaan monista asioista, mutta tämä olennaisesti seuraavien treffien toteutumiseen vaikuttava asia, harvoin edes pulpahtaa puheenaiheeksi.

Kyse on lämpötilasta, ei, ei treffien ”kuumuusasteesta”, vaan kirjaimellisesti termostaatin lämpötilasta. OnePollin yhdessä Trane Residentialin kanssa tekemässä kyselyssä, 48 prosenttia vastaajista kertoi, että he eivät tapailisi ketään, jolla ei ole samaa mieltymystä huoneen lämpötilasta.

44 prosenttia vastaajista muisteli joutuneensa erimielisyyteen termostaatista jossain vaiheessa suhdetta ja tutkimuksessa havaittiin myös, että 25 prosenttia tutkituista on itse asiassa lopettanut suhteen termostaatti-kiistelyn takia.

Syyksi siihen, miksi termostaattiasiat vaikuttavat niin dramaattisesti, uskotaan olevan sen vaikutus mm. unettomiin öihin. Kyselyn mukaan 67 prosenttia ihmisistä uskoi voivansa sopeutua itselle sopimattomaan lämpötilaan, mutta harva tähän kykeni ja antoi itsensä kärsiä unettomista öistä liiallisen kuumuden takia. Unettomuuden taas tiedetään vaikuttavan hyvin moneen asiaan negatiivisesti.

Yllättikö tämä sinut? Jos yllätti, jaa myös kavereille!

Lue myös: 5 naistyyppiä, joita miehet eivät halua kumppanikseen

Lähde: Best Life