Parisuhde on yksi tärkeä osa elämäämme.

Jo lapsena meille tulee tutuksi tarinat tosirakkauden etsimisestä, sitoutumisesta, elinikäisestä kumppanuudesta ja romantiikan haalimisesta elämään. Mutta kuinka nämä ihanteet ja tarinat näyttäytyvät tosielämässä?

Yhdessä oleminen vaatii enemmän kuin vain hauskanpitoa yhdessä. Kahden ihmisen välillä on oltava yhteensopivuutta ja keskinäistä yhteisymmärrystä, jotka pitävät yhdessä. Miesten ja naisten odotukset parisuhteesta saattavat erota toisistaan, se mikä ei haittaa naisia, voi taas olla miehelle parisuhteen kompastuskivi. Minkälaiset naistyypit sitten saavat miehen nostamaan kytkintä?

Pomottelija
Tämä on itse asiassa melko helppo arvata. Kukaan aikuinen ei halua toisen aikuisen kertovan heille mitä tehdä. Se on suorastaan jopa loukkaavaa ja melko rajoittavaa. Harva haluaa tulla kontrolloiduksi, varsinkaan parisuhteessa.

Teennäinen
Joskus elämässä on esitettävä muuta kuin on, mutta on raskasta elää elämää, jos täytyy esittää, että asiat ovat muuta kuin oikeasti ovat. Tämä heijastuu myös parisuhteeseen.

Liian mustasukkainen
Pieni mustasukkaisuus on usein parisuhteeseen tervetullutta, mutta liiallinen mustasukkaisuus ja omistamishalu saattavat tuhota suhteen ja karkottaa miehen kuin miehen.

Tylsä
Kaikki olemme joskus tylsiä, mutta jatkuva tylsyys voi olla yksi syy eroon. Parisuhdetta voi verrata ystävyyssuhteeseen: jaksaisitko sinä sellaisen ihmisen seuraa, jonka kanssa et keksi mielenkiintoista tekemistä tai keskusteltavaa. Et varmasti kovin kauaa…

Liian epävarma itsestään
Tässäkin suhteessa, varsinkin meille suomalaisille tyypillinen pieni epävarmuus ei varmasti haittaa ketään, mutta liiallinen epävarmuus saattaa tuoda parisuhteeseen ikäviä puolia, jotka heijastuvat moneen asiaan.

Lue myös, mitkä piirteet naisessa ärsyttävät miehiä kaikkein eniten.

Jaa juttu myös kavereille!

Lähde: Women Daily Magazine