Näistä tavoista miehet eivät innostu!

Me löydämme välillä meitä ärsyttäviä piirteitä miessukupuolen edustajista, mutta niin vaikeaa kuin se onkin uskoa, hekin löytävät ärsyttäviä piirteitä naisista! Osaatko arvata, mitkä asiat naisissa miehet kokevat häiritsevimmiksi?

 1. Jatkuva tekstailu
  Miesten mielestä voi olla todella rasittavaa, jos nainen tekstailee heille koko päivän aamusta iltaan. Se voi antaa kuvan, että sinulla ei ole lainkaan omaa elämää tai kiinnostavaa sisältöä elämässäsi. Jos kysyt mieheltä 10 minuutin välein että mitä kuuluu, et todennäköisesti saa pian enää vastausta. Anna toiselle tilaa, äläkä tapa kiinnostusta alkuunsa lähettelemällä viestejä jatkuvalla syötöllä.

 2. Ajatusten luku
  Jos naista kiukuttaa jokin, niin kertokaa se meille miehille! On käsittämättömän ärsyttävää huomata, että toista kismittää jokin, mutta kun kysyt mikä on hätänä, et saa minkäänlaista vastausta, tai toinen väittää kaiken olevan kunnossa. Me miehet emme ole ajatustenlukijoita, eikä kukaan jaksa käyttää koko päivää toisen kiukuttelun syyn arvailuun. Jos jokin ärsyttää niin sano se ääneen!

 3. Seksin ehdottaminen
  Onko miehen tehtävä tosiaan aina olla seksiä ehdottava osapuoli? Välillä olisi kiva, että nainenkin olisi tarpeeksi itsevarma tekemään aloitteen, eikä kaikki vastuu aloitteen tekemisestä olisi aina miehen harteilla.

 4. Ota kehut vastaan
  Jos mies kehuu naista, hän ei halua kuulla jatkuvia vastaväitteitä. Jos mies kehuu asuasi, hiuksiasi tai kroppaasi, älä väitä vastaan lisäkehujen ja vakuuttelun toivossa. Älä ala valittaa siitä kuinka hiuksesi ovat huonossa kunnossa, olet lihonut tai asusi nyt on vaan tällainen vanha riepu. Sano vain kiitos, ja nauti kehusta. Itsevarmuus on seksikästä, eikä mies halua jatkuvasti kuunnella kun kritisoit omaa ulkonäköäsi.

 5. Salaatin tilaaminen
  Onko naisen aina pakko tilata salaatti ja sitten syödä miehen ranskalaiset tai vaatia osuutta miehen pizzasta? Tilaa salaatti vain jos oikeasti haluat salaatin, äläkä sen vuoksi, että vaikuttaisit naiselliselta ja osoittaisit haluavasi pitää huolta kurveistasi. Jos tilaat salaatin, älä odota miehen ruokkivan sinua omista annoksistaan!

Kuulostiko lista tutulta? Ovatko nämä asioita, joihin itsekin väillä syyllistyt? Koita miettiä, voisitko karsia näistä jotain pois tavoistasi.

Jaa lista myös ystävillesi!

Lähde: Elle, A New Mode, Your Tango