Nämä Tiktokissa jaetut kauneusvinkit eivät ole pelkästään haitallisia, vaan myös vaarallisia. Et kai sinä ole kokeillut näitä?Tiktokista löytyy paljon viihdyttävää sisältöä, mutta palvelussa jaettujen kauneusniksien osalta jokaisen tulisi olla varovainen ja miettiä, kannattaako ihan kaikkea toistaa kotona perässä. Seuraavat neuvot kannattaa jokaisen kiertää kaukaa.

  1. Hymykuoppien tekeminen
    Netissä levisi yhdessä kohtaa valtava ihastus hymykuoppia kohtaan, ja Tiktokissa kaikki alkoivat esitellä omia hymykuoppiaan. Jos sellaisia ei ollut, niitä piirrettiin, kunnes eräs käyttäjä keksi näyttää, miten poskessa oleva lihas saadaan repeämään kynällä siten, että repeämä muodostaa hymykuopan takaisen jäljen. Taitaa olla tarpeetonta sanoa, että tätä niksiä ei kannata kokeilla kotona – tai ylipäänsä missään!

  2. Hampaat tasaisiksi kynsiviilalla
    Tämä neuvo on niin päätön, että tuntuu käsittämättömältä, että monet todella ovat turvautuneet niksiin. Moni Tiktok-käyttäjä esitteli tapaa saada hampaat tasaisiksi ja sileiksi. He yksinkertaisesti hioivat hampaansa kynsiviilalla. Tässä kohtaa tekisi monen varmaan mieli kysyä, onko lopputulos todella sen arvoinen, että hampaasi vihlovat koko loppuelämäsi ja menit pilaamaan hampaidesi kiilteen pysyvästi.

  3. Kynsiliimaa ikeniin
    Moni Tiktok-käyttäjä esitteli uutta trendiä, joissa ylähuuli liimataan kiinni ikeniin kynsille tarkoitetulla liimalla. Sen lisäksi, että niksi on todella haitallinen, on myös epäselvää mitä ihmettä tällä niksillä halutaan saavuttaa. Ainakin sen hyödyn niksi tuo tullessaan, että se työllistää hammaslääkäreitä mukavasti, kun Tiktok-käyttäjät joutuvat hakemaan apua kipuihinsa.


Jos edellä mainitut niksit ovat olleet mielessäsi, kannattaa ne unohtaa saman tien. Terveys on kuitenkin tärkeyslistalla asia numero yksi!


Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Inspire