Brittikysely selvitti mitä nainen keskimäärin kokee rakkausrintamalla ennen kuin löytää Sen Oikean.

Keskiverto nainen kokee elämässään kahdesti särkyneen sydämen ennen kuin hän löytää rinnalleen sen kuuluisan ja etsityn Oikean. Kyselyn mukaan keskiverto nainen myös suutelee 15 miestä ja on kahdessa pitkäaikaisessa parisuhteessa ennen Sen Oikean löytymistä.

Treffisivusto eHarmonyn teettämässä brittikyselyssä selvisi, että ennen asettumistaan aloilleen nainen käy neljästi katastrofaalisilla treffeillä ja hänelle tehdään kerran oharit. Keskiverto nainen rakastuu kahdesti, muuttaa kerran yhteen ja harrastaa yhden illan juttuja neljästi.

Ensitreffejä ennen unelmien prinssin kohtaamista on keskimäärin seitsemän. Sen lisäksi naiset käyvät kahdesti sokkotreffeillä ja kahdesti treffeillä henkilön kanssa, jonka ovat tavanneet netissä.

Kyselyn mukaan naisilla on keskimäärin viisi parisuhdetta, joista pari on pitkäkestoisempia. Seksikumppaneita naisella on keskiarvolta seitsemän.

Kyselyyn vastanneista naisista 94 prosenttia kertoi uskovansa tosirakkauteen. eHarmonyn kyselyyn vastasi 2 000 brittiä, jotka kertoivat jo löytäneensä Sen Oikean.

Lähde: News.com.au