Jokaisella ihmisellä on omat niin sanotut turn offit, joilla tarkoitetaan asioita, jotka saavat jotakuta kohtaan heränneen kiinnostuksen kaikkoamaan.

Turn offit voivat sanella rakkauselämää paljonkin; jos jostakin asiasta ei pidä, silloin siitä ei pidä. Best Lifen mukaan on lukuisia turn offeja, jotka liittyvät ihmisten henkilökohtaisiin mieltymyksiin.

On kuitenkin yksi sellainen turn off, josta monien miesten mielestä olisi vaikea päästä suhteessa yli. Tämä iso kiinnostuksen hävittäjä on se, jos kumppani on emotionaalisesti etäinen, saavuttamattomissa.

”Parisuhteessa olevien miesten kohdalla ykkösenä turn offeissa on se, kun kumppani on emotionaalisesti sulkeutunut tai ’kova’, mutta samalla on kriittinen miestä ja/tai hänen tekojaan kohtaan”, psykoterapeutti ja miesten terveyden asiantuntija Josh Jonas kertoi Best Lifelle.

Tämä voi ilmetä parisuhteessa Jonasin mukaan esimerkiksi niin, että kumppani kertoo miehelle, mitä tämän pitäisi tehdä sen sijaan, että kertoisi, miltä itsestä tuntuu. Psykoterapeutti lisäsi, että ironista on se, että kaikilla on taipumus inhota tätä kokemusta ja keskustelua.

Best Lifen mukaan tämä tapa osoittaa kumppanille, ettet ole valmis osallistumaan keskusteluihin – ja mahdollisiin kinoihin – joita ilmenee, kun yrittää tehdä suhteesta onnistuvan. Jotta suhde kukoistaisi, se vaatii avointa ja rehellistä kommunikaatiota.

Emotionaalisesti läsnä ja saatavilla oleminen voi olla monille vaikeaa, mutta se kannattaa. Se mahdollistaa sen, että suhteen osapuolet kuulevat toistensa tarpeet ja voivat yrittää täyttää ne.

Kerroimme aiemmin merkkejä, joista tunnistat emotionaalisesti saavuttamattomissa olevan kumppanin. Voit lukea siitä lisää täällä.

Lähde: Best Life