Pian kissamaisen rajauksen tekeminen on erittäin helppoa.

Varsinkin kokemattomalle meikkaajalle kissansilmärajauksen tekeminen voi aiheuttaa päänvaivaa, että saisi täydellisen lopputuloksen – tai edes rajauksen ”hännistä” samannäköiset tai -pituiset. Kissamaisen rajauksen tekoon on monenlaisia vinkkejä, mutta ne voi pian unohtaa, kun saataville on tulossa apuväline, jolla rajaus syntyy hetkessä.

Kyse on Vamp Stampista, eräänlaisesta leimasimesta, joka Huffington Postin mukaan on V-muotoinen ja kaksipäinen, joten sillä saa kaksi eri kokoa. Leimasinta tarvitsee vain käyttää haluamassasi rajausvärissä, kohdistaa silmän ulkonurkkaan (siis kohtaan, johon haluat ”hännän”) ja sitten se vain painetaan ihoon – eli näin:

Vamp Stampin on kehittänyt meikkitaiteilija Veronica Lorenz, joka on ollut myös luomassa Beautyblender-meikkisientä. Huffington Postin mukaan Lorenz kehitty leimasimen sen jälkeen, kun hänellä todettiin kasvain, joka aiheutti osittaisen halvauksen hänen oikeaan käteensä ja hiljalleen meikkaaminen muuttui mahdottomaksi.

Kasvain vaikutti lopulta myös Lorenzin vasempaan käteen, joten meikkitaiteilija joutui keksimään luovia ja tehokkaita tapoja meikkaamiseen. Kissansilmärajaus on Lorenzin suosikki, joten hän kehitti Vamp Stampin.

”Se on tekniikka, jonka jokainen voi toteuttaa sekunneissa. Taitoja ei vaadita”, Vamp Stampin tiimi kertoi Huffington Postille.

Leimasimessa on kuitenkin yksi haittapuoli: sen hintaa tai julkaisuajankohtaa ei ole vielä julkistettu, mutta tiimin mukaan sen pitäisi olla ostettavissa netistä 2-3 kuukauden kuluttua. Vamp Stampin kotisivuilla voit liittyä postituslistalle, jos haluat tietää, milloin se tulee saataville.

Olisiko sinulle tarpeen tällainen rajausleimasin? Kommentoi alla!

Lähde: Huffington Post