Miehistä sen sijaan hieman yli kolmannes haluaisi deittailla tatuoitua naista.

Yksi tykkää blondeista, toinen bruneteista, kolmas urheilullisista; jokaisella on omat mieltymyksensä ja määritelmänsä ihannekumppanilleen. Kahdella kolmesta naisesta on kuitenkin yksi yhdistävä tekijä mieltymyksissään – tatuoidut miehet.

Deittisovellus Typen teettämä tutkimus paljasti, että naisista 64 prosenttia haluaisi deittailla miestä, jolla on tatuointeja. Miehistä sen sijaan 39 prosenttia kertoi haluavansa tapailla tatuoitua naista.

Tutkimuksesta uutisoineen Metron mukaan tatuoinnit ovat myös oman sukupuolensa edustajista kiinnostuneiden naisten ja miesten mieleen. Tutkimukseen osallistuneet homoseksuaalit henkilöt kertoivat, että jonkin verran tatuointeja on optimaalista.

Sovelluksen taustalla olevan yhtiön omistaja Steve Bryson pitää itsekin tatutoiduista naisista ja kertoi tatuointien tekevän heistä ainutlaatuisia, sillä mitkään tatuoinnit eivät ole täysin samanlaisia.

”Olemme yllättyneitä, miten vahvoja trendit ovat, kun on kyse tatuoinneista. Niin monet käyttäjistämme etsivät ihmistä, jolla on taidetta ihollaan – se selvästi viehättää sekä naisia että miehiä”, kommentoi sen sijaan Typen toimitusjohtaja Benno Spencer.

Lähde: Metro


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.