Väreillä on yhteiskunnassamme tietynlaista voimaa. Esimerkiksi morsian käyttää hääpäivänään valkoista, ja suru liitetään mustaan väriin.

Tiesitkö vielä, että jokaisella värillä on oma maaginen ominaisuutensa? Siksi voit käyttää värejä apuna haluamiesi asioiden ilmentämiseksi. Jos olet joskus pukeutunut tiettyyn väriin ennen tärkeää työhaastattelua tai sisustanut huoneesi tietyllä värillä, koska se tuntui sinusta hyvältä, sinulla on jo ollut kokemusta väritaikuudesta.

Tässä alla on muutamia helppoja ​​tapoja sisällyttää värit jokapäiväiseen elämääsi.

Musta – antaa suojaa

Monet yhdistävät mustan värin kuolemaan, mutta se liittyy itseasiassa enemmän turvallisuuteen ja suojeluun kuin kuolemaan. Musta väri antaa voimaa ja se on suoja negatiivisuutta vastaan.

Käytä mustaa takkia, joka suojelee sinua. Ripusta kotiin mustat verhot, jolloin ne estävät negatiivisen energian pääsyn sisään. Nuku mustissa lakanoissa, joka estää painajaisten näkemisen. Käytä mustia aurinkolaseja, joka karkottaa vihaajat läheltäsi.

Valkoinen – rauhaa ja tasapainoa

Valkoinen väri puhdistaa ja tuo rauhaa sekä tasapainoa. Se symboloi myös totuutta, anteeksiantoa ja hyväksymistä.

Kokeile valkoista joogamattoa, joka auttaa saavuttamaan tasapainon. Sytytä illalla valkoisia kynttilöitä, joka tuo rauhallisen olon.

Punainen – intohimoa, rohkeutta, onnea ja vieraanvaraisuutta

Ei ole yllätys, että punainen väri liittyy intohimoon ja vihaan (termi ”punaisen näkeminen”). Mutta punainen symboloi myös voimaa, inspiraatiota, rohkeutta ja kunnianhimoa. Punaisen värin kautta on helpompi seurata omaan sydäntä.

Osta punaiset lenkkarit, joka tehostaa harjoitteluasi. Käytä punaista puseroa, kun lähdet tärkeään tapahtumaan sekä treffeillä punaisia kenkiä ja punaista huulipunaa, jos haluat lisätä luottamustasi. Maalaa ovi punaiseksi, jos haluat toivottaa vieraat tervetulleiksi.

Oranssi – aistillisuutta, luovuutta, ylpeyttä ja hyvinvointia

Oranssi ei ole vain syksyn väri. Se symboloi aistillisuutta ja luovuutta. Sen tiedetään myös tuovan esiin ystävällisyyttä, älyä, ylpeyttä, kohottavia energioita, vaurautta ja sukulaisuuden tunnetta.

Käytä oranssia kynää ja muistivihkoja työskennellessäsi luovien projektien parissa. Vie oransseja ruusuja jollekin, josta olet ylpeä. Pudota oranssi kylpypommi kylpyammeeseen stressaavan päivän jälkeen saadaksesi energiaa.

Keltainen – onnellisuutta, hyvää itsetuntoa ja ystävällisyyttä

Keltainen on kirkas väri, ei ole ihme, että se liittyy onnellisuuteen ja iloon. Sen lisäksi, että keltainen lisää kauneutta, itseluottamusta ja itsetuntoa, se parantaa myös muistia ja oppimista.

Hanki kotiisi sitruunoita tai käytä keltaista asua, kun tarvitset piristysruiskeen. Keltaiset kumisaappaat tekevät sateisesta päivästä kirkkaamman.

Vihreä – rahaa, vaurautta ja onnea

Raha on usein vihreää hyvästä syystä. Vihreä väri symboloi vaurautta, rahaa, runsautta, onnea ja kasvua. Vihreä ilmentää myös toivon, intuition ja uudestisyntymisen tunteita.

Lakkaa kynnet vihreiksi, jotta kaikki, mihin kosket, muuttuu rahaksi. Kanna vihreää lompakkoa, jotta kassavirtasi kasvaa. Käytä vihreitä puutarhatyökaluja kasvun edistämiseen.

Sininen – harmoniaa, parantumista, kommunikaatiota ja viisautta

Sinistä käytetään usein, kun kuvataan surua. Mutta se itseasiassa symboloi harmoniaa, parantumista, luovuutta, keskittymistä ja kärsivällisyyttä. Se voi myös lisätä viestintätaitoja, viisautta ja helpottaa anteeksiantoa.

Ripusta työpistelleesi kuvia sinisistä asioista keskittymisen ja luovuuden lisäämiseksi. Juo aamulla sinisestä mukista, jotta rauhoitat mielesi.

Violetti – viisautta, voimaa ja terveyttä

Violetti väri liitetään usein kuninkaallisuuteen ja vaurauteen. Violetti sen kaikissa sävyissä symboloi viisautta, voimaa ja terveyttä.

Käytä purppuraa huulipunaa, kun haluat sanojesi olevan voimakkaita.  Värjää hiuksesi, violetiksi, kun haluat, että läsnäolosi huomataan.

Vaaleanpunainen – itserakkautta, läheisyyttä, myötätuntoa ja uudet alkua

Vaaleanpunaiseen liittyy usein naisellisuutta ja sen ajatellaan kuuluvan vain tytöille. Mutta tämä väri on paljon enemmän. Se symboloi rakkautta, myötätuntoa, ystävyyttä, läheisyyttä, itserakkautta ja uusia alkuja, puhumattakaan sen romanttisista ominaisuuksista.

Käytä vaaleanpunaista paitaa tai mekkoa, kun menet ensimmäisille treffeille. Jos et halua, että väri on näkyvillä, käytä vaaleanpunaisia rintaliivejä. Lisää kotiisi vaaleanpunausta tai käytä ruuassa Himalajan suolaa, jos haluat tunteen uuden alusta.

Lähde: Horoscope