Oletko sitä mieltä, että aika monilla miehillä on vaimo, joka on suorastaan hullu.

Tuollaisia naisia voidaan kutsua esimerkiksi pirttihirmuiksi, mutta heistä on tullut sellaisia ehkä tällä yllättävällä tavalla. Nimittäin asiantuntijoiden mukaan mies on itse tehnyt vaimostaan hullun.

Mies, jos pidät vaimoasi pirttihirmuna, se on oma syysi

Asiantuntijat kehottavat miehiä miettimään voisivatko he itse olla syypäänä, jos vaimosta on tullut yhteisten vuosien aikana vähitellen suorastaan hullu. Vaimo saattoi olla alussa erilainen, mutta nyt hänessä on merkkejä pirttihirmusta.

Syy naisten hulluun käytökseen voi johtua heidän tuntemastaan yksinäisyydestä, joka johtuu osittain hänen miehestään. Jos pariskunta tuntuu jakavan enää yhteisen sängyn tai ei sitäkään, nainen on saattanut menettää yhden hyvän ystävänsä eli miehensä. Yksinäisyys on saattanut tehdä naisesta hullun eikä tunnu hyvältä, jos mies esimerkiksi lähtee kaveriporukalla jonnekin ja nainen jää täysin yksin.

Mies, voit vielä palauttaa suhteesi siihen tilaan, kun vaimosi ei ollut hullu

Kun nyt tiedät, miksi vaimosi voi vaikuttaa hullulta, voit jopa yrittää korjata asian. Jos olet viime aikoina kutsunut vaimoasi hulluksi, koska hän kritisoi sinua niin paljon, muista miksi hän tekee niin.

Koita alkaa kommunikoimaan vaimosi kanssa oikeilla tavoilla ja saatatte jonkin ajan kuluttua puhua toisillenne kuin hyville ystäville, jolloin pirttihirmukin saattaa väistyä.

Muista, että vaimosi tarvitsee rakkautta, huolenpitoa ja ihailua ihan yhtä paljon kuin sinäkin. Kun hän saa niitä sinulta, saat taas sen vaimon, joka hän alussa oli.

Lähde: Your Tango

LUE MYÖS