On tehty monenlaisia tutkimuksia, joissa on yritetty selvittää, onko jonkin kehonosan koolla yhteys peniksen kokoon.

Joskus on oltu sitä mieltä, että jalkojen koko liittyy peniksen kokoon. Aiemmin on myös uutisoitu, kuinka jokin asia miehen sormissa kertoo yhdeltä vilkaisulta, minkä kokoinen penis hänellä on. Tässä on ihan uusia tutkimustuloksia, jotka voivat tarjota luotettavamman ja tieteellisesti tarkemman peniksen koon indikaattorin.

Tulos ei tule kaikille yllätyksenä – tätä kehonosaa on epäilty ennenkin

Tähän japanilaisen tutkijaryhmän tutkimukseen osallistui 136 miestä, jotka kaikki olivat iältään 30–50-vuotiaita. Heille tehtiin erilaisia ​​peniksen mittauksia, joissa huomioitiin esimerkiksi velttona oleva ja venytetty tila sekä kivesten ja eturauhasen paino.

Kun noiden mittausten jälkeen mitattiin myös muita kehon osia, yhden kehonosan mittaustuloksilla todettiin olevan selkeä yhteys peniksen mittaustuloksiin. Tuolla kehonosalla on epäilty olevan tätä tulosta ennenkin yhteys peniksen kokoon, mutta nyt siihen saatiin varmuus. Tämä kehonosa on nenä.

Tutkijat mittasivat nenän pituuden kummaltakin puolelta nenää, koska kasvot eivät ole aivan symmetrisiä, ja huomioivat niistä pidemmän mittauksen.

On mielenkiintoista, että pituus, paino eikä mikään muukaan mitattu kohde ollut yhteydessä peniksen pituuteen. Vain nenän pituus osoittautui hyväksi indikaattoriksi.

Lähde: Mens Health