Oletko utelias tietämään, millainen pakkaus miehellä on housuissaan, mutta ette ole vielä edenneet makuuhuoneeseen saakka? Miehen sormista voit päätellä kaiken oleellisen!

Pitkään on ollut yleinen käsitys, että miehen kengän koko kertoo hänen peniksensä koon. Tämä tieto on nykyisin hylätty, mutta hänen sormistaan voi päätellä paljon luotettavampaa tietoa asian suhteen.

Etelä-Koreassa tehty tutkimus kertoo, että jos miehen nimetön ja etusormi ovat saman pituiset tai hyvin lähellä toistensa pituutta, on mies todennäköisesti hyvin varusteltu housuosastollaan.

Jos taas nimettömällä ja etusormella on paljon pituuseroa, on miehen penis luultavasti melko pieni. Mitä lähempänä sormien pituudet siis ovat toisiaan, sitä isompi penis myös todennäköisesti on.

Penis mitattiin tutkimuksessa sekä lepotilassa, että erektiossa, ja kumpaakin pituutta mitattiin kahden sormen pituuteen.

Kun siis seuraavan kerran tapaat hänet, vilkaise hänen kättään, ja pystyt sen perusteella päättelemään, mikä tilanne hänen housuissaan todennäköisesti on!

Jaa artikkeli myös ystävillesi, jotka haluavat tietää tämän!

Lähde: Body and Soul