Suurelle osalle naisista seksikkyys on kuitenkin muuta kuin ulkonäköön liittyvää.

Naiset tuntevat olonsa merkittävästi viehättävämmäksi ja seksikkäämäksi kolmekymppisenä kuin millään muulla ikävuosikymmenellään, brittitutkimus selvitti. Daily Mailin mukaan seksikkäimmillään naiset tuntevat olevansa tarkalleen 34-vuotiaana.

Tavarataloketju House of Fraserin teettämään tutkimuksen mukaan harva nainen (3%) tuntee olonsa seksikkääksi aina, mutta hieman yli puolet (52%) kuitenkin tuntee olonsa seksikkääksi ’joskus’.

”On mainiota nähdä tuloksistamme, että niin moni nainen tuntee olonsa itsevarmaksi ja seksikkääksi, olivatpa minkä ikäisiä tahansa, mutta on kuitenkin mielenkiintoista, että 34 on ikä, jolloin tunnemme olevamme seksuaalisen itsevarmuutemme huipulla”, House of Fraserin edustaja kommentoi tuloksia Daily Mailille.

Tutkimuksen mukaan noin kaksi kolmesta kolmekymppisestä naisesta kertoi tuntevansa olonsa viehättäväksi iän mukanaan tuoman itsevarmuuden ansiosta, kun taas kolmannes sanoi sen johtuvan siitä, että ovat paremmassa parisuhtessa.

Daily Mailin mukaan 26 prosenttia tutkimukseen osallistuneista taas paljasti, että kolmekymppisenä he olivat itsevarmimmillaan makuuhuoneen puolella ja yksi kymmenestä sanoi heidän seksiviettinsä kasvaneen kolmekymppisenä.

Tutkimus selvitti myös, mitkä tekijät saavat eri ikäiset naiset tuntemaan olonsa seksikkääksi. Tällaisia tekijöitä olivat muun muassa se, että tietää olevansa jonkun mielestä viehättävä, kumppani kehuu, laihtuminen, tuntemattomalta saatu kehu ja uusi hiustyyli.

Tutkimuksen mukaan seksikkyys ei kuitenkaan ole vain ulkonäköön liittyvä seikka, sillä 75 prosenttia naisista sanoi sen olevan enemmän sitä, että on kontrollissa oman elämänsä suhteen ja 84 prosenttia kertoi seksikkyyden olevan sitä, että on tyytyväinen itseensä huolimatta siitä, miltä näyttää.

”Tulokset osoittavat, että nykyajan nainen ei tarvitse miestä tunteakseen olonsa viehättäväksi ja seksikkääksi ja he tuntevat olonsa itsevarmemmaksi ollessaan toisten naisten ja upean tyylin keskuudessa”, House of Fraserin edustaja sanoi.

Tutkimus osoittikin, että hieman alle kolmannes naisista tuntee olonsa seksikkäämmäksi ollessaan ulkona ystäviensä kanssa kuin kumppaninsa kanssa ja 18 prosenttia naisista tuntee olonsa seksikkäämmäksi yleisestikin muiden naisten seurassa kuin miesten.

Tutkimukseen osallistui 2 000 naista. Voit lukea tämän linkin takaa lisää erilaisista tekijöistä, jotka saavat naiset tuntemaan kyselyn mukaan itsensä seksikkääksi.

Lähde: Daily Mail