Tämä ikiaikainen klassikkokysymys kiinnostaa meitä aina: onko peniksen koolla todella väliä naisille, ja kuinka iso sen tulisi ideaalitapauksessa olla! Näin tutkimukseen osallistuneet naiset vastasivat.

Peniksen koon vaikutusta seksin laatuun on pohdiskeltu ja puntaroitua aina. Nyt ongelmaan on etsitty ratkaisua uuden kansainvälisen kyselytutkimuksen myötä. Tutkimuksessa kysyttiin, kuinka suuri naisten mielestä on keskivertopenis ja mikä puolestaan on naisten mielestä peniksen ihannekoko.


Tutkimus paljastaa, että naiset uskovat keskivertopeniksen olevan kooltaan 13,8 cm, kun taas ihannepenis puolestaan olisi naisten mielestä kooltaan 15,8 cm. Jopa keskivertopeniksen katsotaan siis olevan ihannepenistä kahden sentin verran lyhyempi, tutkimustuloksesta voidaan päätellä.


Miesten huoli peniksensä koosta liittyykin vahvasti siihen, mitä seksikumppanit elimen koosta ajattelevat, ja kuinka tärkeää sen koko heille on.


Tutkimus paljastaakin ihannepeniksen koon lisäksi myös sen, kuinka tärkeää peniksen koko naisille on. Naisista vain 11,2 % kertoo, että peniksen koko on heille erittäin tärkeä, kun taas suuri enemmistö eli 67,4 % ilmoittaa, että miehisen genitaalin koko on heille jokseenkin tärkeä. Noin reilu viidennes, eli 21,4 % kertoo, että peniksen koko ei ole heille tärkeä.


Nyt siis miehiltä huoli pois, sillä suurin osa naisista ei tutkimuksen mukaan pidä peniksen kokoa erittäin tärkeänä. Ja mikäli sinua kiinnostaa, miten oma tai kumppanisi penis sijoittuu vertailussa ihannepenikseen, niin ei kuin mittanauha käteen ja mittailemaan!


Jaa artikkeli myös ystävillesi, joita aihe kiinnostaa!

Lähde: The Sun