Onko teillä makuuhuoneessa ongelmana, että mies tulee liian nopeasti? Kokeilkaa tätä helppoa, mutta yllättävää kikkaa!

Miehen stamina ja kestävyys makuuhuoneen puolella on tunnettu vitsailun aihe muun muassa televisiossa ja elokuvissa. Varmaankin lähes jokaisessa komediasarjassa on joskus naurettu miesten ennenaikaiselle orgasmille. Mieleeni tulee näin kylmiltään esimerkiksi sellaiset klassikot kuin Frendit tai Sinkkuelämää.

Tämä ei kuitenkaan ole pelkästään kevyt vitsailun aihe, sillä monelle huono kestävyys ja ennenaikainen tuleminen voi olla hyvinkin kipeä aihe makuuhuoneen puolella. Miehet ovat usein myös itse haluttomia hakemaan aiheeseen apua ammattiauttajalta, sillä aihe kuuluu harvan miehen lempipuheenaiheisiin.

Ongelmaan on toki olemassa apukeinoja: muun muassa aerobisen kunnon parantaminen voi auttaa miestä kestämään sängyssä pidempään. Tämä ei kuitenkaan korjaa ongelmaa nopeasti, vaan siinä vaaditaan kärsivällisyyttä.

On kuitenkin olemassa hyvin helppo keino, joka voi auttaa saman tien. Se on seuraava: katsokaa toisianne seksin aikana silmiin. Jos teillä on seksin aika toisiinne tiivis ja syvä katsekontakti, voi se lisätä ainakin jonkin verran kestoa miehen suoritukseen.

Lisäksi katsekontakti myös parantaa seksin laatua ja yhteistä kokemusta, sillä se lisää läheisyyttä välillänne. Tämä voi lisätä läheisyyttä suhteessanne myös makuuhuoneen ulkopuolella.

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Best Life / Kuva: We-Vibe Toys, Unsplash