Vaikka se onkin mukavaa, älä tee tätä virhettä!

Kun parisuhde kestää pitkään, asioista tulee arkisempia ja rutiininomaisempia. Emme enää panosta moniin asioihin samalla tavalla kuin ennen, koska kaikesta on tullut tutumpaa ja mukavampaa.

Yksi asia, jossa muutos näkyy selvästi, on naisen vaatevarasto. Alkuaikoina pukeutumisen lähtökohtana oli yleensä aina seksikkyys tai tyylikkyys, ja pukeutuminen oli sen mukaista.

Sama pätee myös yöasuihin ja nukkumiseen. Suhteen alkuaikoina naisen yövaatevarasto koostuu pääsääntöisesti seksikkäistä hepeneistä ja kauniista asuista, kuten silkkisistä pienistä topeista ja sortseista, tai vaikkapa kauniista slip-in-mekoista.

Jossain kohtaa arki kuitenkin ottaa vallan, ja seksikkäät univaatteet muuttuvat helposti löysiksi kollareiksi ja isoiksi rikkinäisiksi t-paidoiksi. Tämä saattaa kuitenkin olla iso virhe!

Vaikka et enää jaksaisikaan panostaa aivan yhtä paljon kuin alkuaikana, etkä välttämättä jaksa pukeutua silkkisiin pikkuruisiin yövaatteisiin, valitse silti yöksi päällesi vaatteet, jotka eivät ole pelkästään mukavat, vaan näyttävät kuitenkin kivalta päälläsi ja mielellään jättävät ihoa paljaaksi.

Peiton alla vietetty yhteinen aika on nimittäin sensuellimpaa ja läheisempää, jos ihonne koskettavat peiton alla spoonaillessa toisen ihoa. Se lisää läheisyyttä välillänne ja voi myös lisätä seksin määrää suhteessa.
Jätä siis pitkähihaiset ja -lahkeiset paksut fleeceasut suosiolla kaapin perälle, ja panosta kivoihin vaatteisiin, kuten vaikkapa lyhyisiin ja istuviin pyjamasortseihin, jotta jalkojesi iho jää esille.

Panosta siihen, missä vaatteissa nukut, ja avioliittosi kiittää sinua!

Jaa artikkeli myös ystävillesi!

Lähde: Your Tango