Luomiväripaletin takana on samainen valmistaja, joka on tehnyt ihastuttavat, taikasauvamaiset meikkisudit.

Harry Potterista inspiraationsa saaneiden meikkien valikoima on kasvamassa, kun Storybook Cosmetics on tuomassa saataville taianomaisen luomiväripaletin. Wizardy and Witchcraft -nimisessä paletissa on 12 erilaista sävyä, jotka ovat kaikki nimetty noitien ja velhojen maailmaan liittyen.

Luomiväripaletti näyttää vanhalta satukirjalta ja sen sisällä on myös peili. Storybook Cosmetics on julkaissut esimakua tulevasta paletista Instagram-sivullaan – klikkaa kuvaa ja näet lyhyen videon:

Alla oleva kuva sen sijaan esittelee paletin sävyjä paremmin:

Luomiväripaletin ennakkotilauksen alkamisen ajankohta sekä hinta eivät ole vielä tiedossa, mutta siitä on tarkoitus tiedottaa pian. Sitä odotellessa kannattaa seurata Storybook Cosmeticsin kotisivuja tai Instagram-sivua.

Storybook Cosmeticsin takana ovat identtiset kolmoset, Mandy, Missy ja Erin Maynard, ja he ovat tehneet myös upeat, taikasauvoilta näyttävät meikkisudit, joista kerroimme aiemmin julkaistussa artikkelissa. Samaisessa artikkelissa kerroimme myös muista Harry Potter -maailman inspiroimista meikeistä.

Lähde: Huffington Post