Jästit voivat pian meikata itsensä Harry Potter -meikeillä käyttäen taikasauvamaisia suteja apunaan.

Harry Potter -kirjoilla ja elokuvilla on edelleen vankka suosio ympäri maailman ja fanit usein innostuvat kaikesta J.K. Rowlingin luomaan velhojen ja noitien maailmaan liittyvästä. Nyt maailmalla ollaan innostuttu Potter-kosmetiikkatuotteista, joilla jästit voivat tehdä meikkihetkistään entistä taianomaisempia.

Alluren mukaan oregonilainen Shiro Cosmetics on lanseerannut jo vuosi sitten halloweenin alla oman Harry Potter -meikkivalikoimansa, joka on saanut nimekseen Marauders, Mugwumps, and Muggles. Meikkien takana on kaksi naista, Lauren ja Caitlin, ketkä valmistavat laboratoriossaan vegaaneja meikkejä ilman eläinkokeita.

Loving these colors next to each other! All from the new Halloween collection (non-LE) coming tomorrow 🙂

A photo posted by Caitlin (@shirocosmetics) on

Harry Potter -meikkien valikoimaan kuuluu muun muassa 20 luomivärisävyä ja viisi huulikiiltoa. Tuotteiden nimet viittaavat Potter-maailmaan: esimerkiksi You’re Just as Sane as I Am -luomiväri (yllä olevassa kuvassa vasemmalla) on saanut nimensä Luna Lovekivan tokaisusta, A Free Elf -luomiväri viittaa kotitonttu Dobbyyn ja Amortentia-huulikiilto (alla olevassa kuvassa punainen) samannimiseen lemmenjuomaan.

Potion glosses? Potion glosses! Amortentia, Felix Felicis, and Polyjuice will be up in just about 12 hours.

A photo posted by Caitlin (@shirocosmetics) on

Tuotteiden kuvauksessakin on panostettu Potter-maailmaan liittyen. Esimerkiksi After All This Time -luomiväriä kuvaillaan näin: Öljyisen musta hennolla vihreällä kiillolla – taikajuomien opettajalle ja Luihuiselle sekä Lilyn silmille.

Jos on meikkejä hankkinut, ne täytyy tietysti levitää kasvoille jollain tavalla ja Potter-faneille tarjoutuu siihen taianomainen mahdollisuus meikkisudein, joiden vartena on taikasauva, jotka näyttävät samalta kuin mitä Potter-hahmot käyttivät elokuvissa.

Who's ready for the pre-sale tomorrow? We are SO EXCITED!

A photo posted by @storybookcosmetics on

Alluren mukaan taikasauvasudit nousivat esiin Reddit-sivuston MakeupAddiction-osiosta, missä jaettiin kuvakaappaus Storybook Cosmeticsin Instagram-sivulta.

Sutien takana ovat sisarukset Mandy, Missy ja Erin Maynard, ketkä keksivät perustaa oman kosmetiikkamerkkinsä. Alluren mukaan sisaruksilla on jo Geeky Cauldron -yritys, jonka kautta he myyvät muun muassa koruja ja huiveja esimerkiksi erilaisiin elokuviin ja sarjoihin liittyen.

Alluren mukaan taikasauvamaiset meikkisudit lanseerataan muutaman viikon kuluessa. Suteihin on kohdistunut paljon mielenkiintoa, joten Storybook Cosmeticsin Instagram-sivu kannattaa ottaa seurantaan, jotta pysyt ajan tasalla sauvojen saatavuudesta.

Lisää kuvia Harry Potter -meikeistä löydät täältä, kun taas taikasauvasudit voit ottaa seurantaan täällä.

Päivitys 30.1.2017: Storybook Cosmeticsin aiemmin julkaisemat kuvat sauvasudeista ovat poistettu Instagramista ja tilalla on uusi kuva sauvamalleista.

Lähde: Allure


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Kommentit

Kommenttia