Mehikasvikynnet ovat tämän hetken puhuttavin kynsitrendi.

Helppohoitoisten mehikasvien suosio on noussut ja kodin sisustuksen lisäksi niitä on käytetty niin hääkimpuissa kuin koruissakin ja osana suloisia terraarioita, joista kerroimme vuosi sitten kesällä.

Nyt Huffington Post on nostanut esiin yhden uuden tavan käyttää mehikasveja: kynsien koristeena. Australialainen Roz Borg tekee ihastuttavia mehikasviterraarioita ja -koruja, mutta on alkanut tehdä myös niiden avulla kynsitaidetta.

”Olin tehnyt mehikasvikoruja ja halusin käyttää samaa tekotapaa tavalla, jolla en ollut ennen nähnyt pieniä mehikasveja käytettävän”, Borg sanoi Huffington Postille.

”Googletin sen ja en löytänyt tuloksia, joten päätin kokeilla sitä”, hän lisäsi – nyt googlettamalla mehikasvikynsiä esimerkiksi succulent nails -hakusanalla, tuloksia tulee jo runsaasti.

Borg tekee mehikasvikynnet kiinnittämällä mehikasveja tekokynsiin kukkaliimalla, ja kun ne ovat kuivuneet, hän kiinnittää tekokynnet omiin kynsiinsä kynsiliimalla. Aikaa yhden käden kynsien tekoon menee kaikkinensa noin tunti, mutta lopputulokset ovat käytetyn ajan arvoiset.

Borgin mukaan monet ovat hämmästyneet tajuttuaan, että kynsissä on käytetty eläviä kasveja eikä 3D-muotoilua.

”Joitakin se ällöttää, mutta suurin osa rakastaa mehikasvikynsiä”, hän sanoi Huffington Postille.

Jos kaipaat kestävää manikyyriä, ei tämä uusi trendi kenties ole silloin oikea vaihtoehto ja Borgin mukaan mehikasvikynnet eivät ole käytännölliset. Niissä on kuitenkin luonnollinen hyvä puoli.

”Kukkaliima lopulta irtoaa ja voin istuttaa pienet mehikasvit ja ne kasvavat tyytyväisinä”, Borg kertoi.

”Kyse on ehdottomasti väliaikasesta viherpeukalosta”, hän lisäsi.

Lisää kuvia Borgin mehikasvitöistä löydät hänen Instagram– ja Facebook-sivuiltaan.

Mitä pidät tästä kynsitrendistä? Kommentoi alla!

Lähde: Huffington Post