Jokaiselle tähtimerkille on sille sopivin koirarotu.

Sanotaan, että koira on ihmisen paras ystävä ja jotkut saattavatkin jopa pitää koirista enemmän kuin ihmisistä. Koiran – tai minkään muun lemmikin – ottaminen ei kuitenkaan ole pieni päätös, sillä kun koira tulee taloon, voi elämä muuttua monella tapaa.

Jos kuitenkin tiedät olevasi valmis ottamaan koiran ja pystyt huolehtimaan siitä vastuullisesti, voi edessä olla pulma: minkälaisen koiran ottaisi? Pure Wow kääntyi avun saamiseksi tähtimerkkien puoleen ja listasi jokaiselle horoskooppimerkille parhaiten sopivan koirarodun.

Lue siis alta, minkälainen koira sinulle sopisi horoskooppisi mukaan tai jos omistat jo koiran, selvitä onko lemmikkisi täydellinen vastine tähtimerkillesi.

Kauris: Chow chow

Chow chow’t eli kiinanpystykorvat voivat vaikuttaa etäiseltä, mutta se ei kaurista haittaa, sillä sinäkään et juuri pidä tunteittesi näyttämisestä. Luotettujen ihmistesi piiri on pieni, mutta kun tutustut tähän ylpeään koiraan, varmistat, että piirissä on tilaa vielä sillekin.

Vesimies: Valkoinen länsiylämaanterrieri

Tylsyys ei kuulu vesimiehen sanastoon ja Pure Wow’n mukaan se tarkoittaa sitä, että tarvitset westien rinnallesi. Leikkisän ja ulospäin suuntautuneen luonteen omaava terrieri kaipaa omistajaa, joka on aina valmis vetoleikkeihin – aivan kuin sinä kaipaat nelijalkaista ystävää, joka tuo paljon jännitystä ja iloa.

Kalat: Ranskanbulldoggi

Kalat ovat täynnä yllätyksiä ja saman voi sanoa ranskanbulldoggeista. Pienessä koossa on suuri persoona ja Pure Wow’n mukaan kuten sinulla, on ranskanbulldoggillakin kyky lukea ja sopeutua tunteisiin ja varmistaa, että ympärillä olevat aina hymyilevät, mihin muut rodut eivät yhtä hyvin pysty.

Oinas: Saksanpaimenkoira

Rohkea ja määrätietoinen oinas mielletään usein vahvimmaksi tähtimerkeistä ja samaa voidaan sanoa tästä valppaasta, tottelevaisesta ja älykkäästä rodusta muihin verratessa.

Härkä: Siperianhusky

Härän kannattaa etsiä koiraa, joka on vahva ja energinen, mikä sopii aktiiviseen elämäntyyliisi ja Pure Wow’n mukaan husky olisi hyvä kumppani härälle. Sinun tavoin huskyt ovat kestäviä paineen alla, mutta myös äärimmäisen myötätuntoisia ja välittäviä.

Kaksoset: Weimarinseisoja

Vauhdikas kaksonen tarvitsee koiran, joka pysyy hänen mukanaan. Nämä metsätyskoirat ovat sekä nopeita että hyvin älykkäitä ja kommunikoivia. Luettekin jo pian toistenne ajatuksia.

Rapu: Chihuahua

Ravun ihanteellinen kumppani on luova ja spontaani, kuten rapu itse. Pure Wow’n mukaan chihuahuat ovat tunnettuja pelottomuudestaan ja eksentrisyydestään, on tämän rodun edustaja täydellinen ravulle. Tämä pieni koira on sinun paras ystäväsi ja halikaverisi, kun kaipaat hieman läheisyyttä.

Leijona: Kultainennoutaja

Leijonan ympärillä on todella hauska olla ja samaa voi sanoa tästä koirarodusta. Kultainennoutaja on uskollinen, energinen ja aina iloinen, jotka ovat ominaisuuksia, joita leijona ennen kaikkea arvostaa.

Neitsyt: Shiba

Pure Wow’n mukaan neitsyt mielletään älykkäimmäksi tähtimerkeistä etkä etsikään aivan mitä tahansa leikkikaveria. Nämä japanilaiset metsästyskoirat ovat tunnettuja itsenäisyydestään ja nokkeluudestaan.

Vaaka: Australianpaimenkoira

Vaakana arvostat tasapainoa kaikessa ja australianpaimenkoirat ovat summa leikkisyyttä ja vakavuutta. Olitpa sitten innokas leikkimään hippaa tai vain halimaan sohvalla, on rakastava koira vierelläsi.

Skorpioni: Labradorinnoutaja

Skorpionit sekä labradorinnoutajat arvostavat ennen kaikkea uskollisuutta. Nämä hyväntahtoiset koirat ovat Pure Wow’n mukaan tunnettuja omistajiinsa muodostamastaan vahvasta ystävyyssiteestä. Vaikka et tykkäisi näyttää tunteitasi, osaa tämä rotu virittyä vaikeastikin havaittaviin mielialoihisi ja yllättää sinut märällä pusulla, kun kaipaat sitä eniten.

Jousimies: Beagle

Beaglella on aina kuono maassa metsästämässä kiinnostavaa tuoksua – kuten sinä olet levottomana seuraavan seikkailusi suhteen. Ajomatkoista läpi maan kaupungin parhaimpien uusien paikkojen löytämiseen, ei jousimiehellä koskaan lopu tekeminen tämän koiran kanssa. Pure Wow’n mukaan beagle kannattaa pitää lähellä: se ottaa ohjat, jos sinä eksyt.

Mitä pidät sinun horoskooppimerkillesi sopivimmasta koirarodusta? Kerro se kommenteissa!

Lähde: Pure Wow