Rakastatko sinäkin Disney-prinsessoja? Selvitä, kuka heistä sinä olisit!

Meillä kaikilla on oma suosikkimme Disneyn prinsessoista, ja on ollut jo lapsesta lähtien! Mutta olisitko sinä suosikkiprinsessasi, jos eläisit Disney-maailmassa, vai olisitko pikemminkin joku muu?

Disney-prinsessoilla on kaikilla hyvin erilaiset luonteet, mutta heille kaikille on yhteistä se, että heissä on sisua, nokkeluutta ja kauneutta!

Tämä Disney-prinsessa sinä olet tähtimerkkisi perusteella.

 1. Oinas on prinsessa Anna
  Prinsessa Anna on rohkea, suorapuheinen ja spontaani, eikä pelkää seikkailuja! Hänellä on kuitenkin huono tapa valita itselleen täysin väärä mies, ja se on teille yhteistä! Mutta kuten Anna, sinäkin tiedät, että virheet ovat inhimillisiä ja kuuluvat elämään!

 2. Härkä on selkeä Lumikki
  Aivan kuten Lumikki, sinäkin rakastat luontoa, ja vietät mielelläsi aikaa metsässä samoillen. Luonnon lisäksi olet myös todella eläinrakas. Olet toivoton romantikko ja rakkaus on sinulle numero ykkönen elämässä! Sen oikean lisäksi rakkauttasi riittää myös kaikille läheisillesi ja kaikille eläimille, jotka kohtaat!

 3. Kaksonen on kuin Megara
  Megaran tavoin sinullakin on kaksi erilaista puolta: kova, ja herkkä. Herkkää puoltasi näytät vain harvoille ja valituille, mutta kova puolesi on esillä päivittäin. Olet sanavalmis ja älykäs, ja voitat minkä tahansa väittelyn, johon osallistut. Puhut lisäksi sujuvasti sarkasmia, mikä ei tee sinusta kaikkien silmissä suosittua, mutta hirmaat sillä juuri oikeat ihmiset.

 4. Ravut on kuin ilmetty Pocahontas
  Rapu on empaattinen kuin Pocahontas, ja sinulta riittää aina tukea ja sympatiaa kaikille läheisillesi, jos he voivat huonosti. Sinulle eläinten oikeudet ovat sydämen asia, ja taistelet aina aktiivisesti ja rohkeasti kaikkien puolesta, jotka apuasi tarvitsevat!

 5. Leijona on Mulan
  Olet aivan yhtä sinnikäs kuin Mulan, ja kun sinulla on tavoite kristallinkirkkaana mielessäsi, on sinulle täysin mahdotonta poiketa tieltä ennen kuin tämä tavoite on saavutettu. Olet oikea taistelija, et anna koskaan periksi, ja teet aina kaikkesi puolustaaksesi omaa ylpeyttäsi ja mainettasi. Et halua kenenkään pitävän sinua heikkona, ja haluat näyttää kaikille olevasi vahva ja voimakas niin henkisesti kuin ruumiillisestikin.

 6. Neitsyt on kuin Elsa
  Neitsyillä on tarve samanlaiseen kontrolliin kuin Elsalla. Patoat kaikki tunteet sisääsi, etkä halua paljastaa kellekään, mitä oikeasti tunnet ja pelkäät. Sinua pidetäänkin sen vuoksi usein kylmänä ja tunteettomana, sillä et koskaan näytä tunteitasi edes läheisillesi. Sinä et ole elementissäsi suurien ihmismassojen keskellä, ja Elsan tavoin viihtyisitkin hyvin omassa syrjäisessä jäälinnassasi.

 7. Vaaka on ilmetty Tähkäpää
  Tähkäpään tavoin sinulle harmonia on kaikki kaikessa. Inhoat riitelyä poikaystäväsi, perheesi tai ystäviesi kanssa, ja pyrit säilyttämään harmonia keinolla millä hyvänsä. Olet Tähkäpään lailla myös surkea tekemään päätöksiä, ja vaihdat mielipidettäsi usein kuin tuuliviiri, tai viipyilet kahden vaihtoehdon välillä. Tähkäpää kuitenkin teki lopulta rohkean päätöksen jättää linnansa, ja tuli päätöksen myötä onnellisemmaksi. Jos sinulta puuttuu rohkeutta tehdä suuri päätös, ota mallia Tähkäpäästä! Sinäkin pystyt siihen!

 8. Skorpioni on selkeä Vaiana
  Sinä et tee mitään puolivillaisesti, vaan teet kaiken suurella intohimolla. Sen myötä saavutatkin aina kaikki tavoitteesi! Sinäkin luotat itseesi, ja vaikka edessä on haasteita, riskejä ja jopa vaaroja, sinä jatkat pysähtymättä eteenpäin.

 9. Jousimies on kuin Merida
  Aivan kuin Merida, sinäkin olet itsenäinen ja muista riippumaton, ja rakastat kaikkein eniten vapauttasi. Sinullekin oma tila ja vapauden tunne on kaikkein tärkeintä maailmassa, etkä halua sitoa itseäsi kehenkään muuhun, tai olla riippuvainen muista. Jos harkitset matkakohdetta, matkusta Skotlannin villiin luontoon!

 10. Kauris on selkeä Prinsessa Tiana
  Sinä olet kova tekemään töitä tavoitteidesi eteen, aivan kuten prinsessa Tiana. Sinulle on kaikkein tärkeintä saavuttaa unelmasi elämässä. Sinulla on tarkka suunnitelma, miten etenet, ja kunnianhimosi avulla saavutat kaiken, mitä elämässäsi tavoittelet.

 11. Vesimies on ilmetty Belle
  Bellen tavoin olet äärimmäisen tiedonhaluinen, ja haluat aina oppia uutta. Kaikkein mieluiten vietät vapaa-aikasi lukemalla kirjoja, ja niitä sinulla onkin kotona vino pino. Et koskaan seuraa massaa, vaan muodostat aina oman mielipiteesi muista riippumatta. Et perusta perinteistä tai yleisesti hyväksytyistä käyttäytymismalleista, vaan teet aina omat ratkaisusi, ja uitkin yleensä aina vastavirtaan. Teet juuri niitä asioita, mitä itse haluat, eikä sitä, mitä muut sinulta odottavat.

 12. Kalat on tietysti Ariel
  Aivan kuten Ariel, sinäkin olet unelmoija. Pakenet monesti todellisuutta unelmiisi, ja haaveilet uusista asioista, jotka haluaisit kokea tai saavuttaa. Muista kuitenkin, ettet tyydy vain unelmoimaan, vaan pyri tekemään myös kaikkesi saavuttaaksesi unelmasi! Ota kuitenkin oppia Arielin virheestä, äläkä koskaan luovu äänestäsi miehen vuoksi!


  No, osuiko kuvaus oikeaan? Kerro kommenteissa!

  Jaa artikkeli myös ystävillesi!

  Lähde: Wunderweib / Kuva: Younho Choo, Unsplash