Mielialakin voi kohentua, kun on hemmotellut itseään manikyyrilla ja kynsiä koristaa jokin ihanista talvikauden sävyistä.

Päivät lyhenevät ja ulkona on viileää, sateista sekä harmaata, joten pieni piristys voi tehdä terää itse kullekin. Yksi helppo tapa hemmotella itseään ja kohentaa mielialaa on koristaa kynnet ihastuttavalla kynsilakkasävyllä.

Pure Wow listasi talvea silmällä pitäen yli 20 upeaa, trendikästä lakkasävyä ja poimimme niiden joukosta alle 12 hurmaavinta sävyä syys- ja talvipäivien piristykseksi.

Kimalteita

Kimaltelevat lakat sopivat talvikauteen ja toimivat hyvin myös joulun alla. Kimalteita voi hyödyntää monin tavoin: kultaisen sävyissä kimaltava Olive & Junen Obvi-glitterlakka on juhlallinen, kun taas Paintboxin kuparinen Like Spark -glitterlakka antaa hieman eri sävyä kimalteleviin kynsiin. Kimalle voi olla myös hienovaraisempaa, kuten Essien In a Gingersnap -lakassa, jonka rikas punasävy on saanut joukkoon kultaista glitteriä, tai Londontownin lakka Dishy Splendour, joka kimmeltää ihanan hopeisena (kuva alla). Näiden joukosta erottuu omalaatuisempana Sally Hansenin Oy to the World -geelikynsilakka, jonka siniset ja hopeiset glitterit ovat pullossa, joka on Pure Wow’n mukaan tehty muistuttamaan lumisadepalloa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

DISHY SPLENDOUR by @londontownusa, awesomely silver!!

Henkilön Arle 💅 (@arle_nails) jakama julkaisu

Huurteinen, vaalea violetti

Huurteinen, hohtava lakka on sopii viileisiin päiviin ja kuin odottaa lumisia maisemia. Esimerkiksi Essien talvikokoelman Sugarplum Fairytale -lakka on juuri tällainen. Pure Wow myös kuvailee tämän makean sävyn muistuttavan kaikista niistä joulun ajan herkuista, joita pian päästään popsimaan.

Räiskyvä punainen

Punainenkin kuuluu talvikauteen ja etenkin joulun aikaan. Esimerkiksi Zoyan räiskyvä punainen Soko-lakka (kuvassa) sopiikin täydellisesti yksiin joulutähtien kanssa. Hieman pinkimpään taittava vaihtoehto on myös hyvä klassikkovalinta. Löydät sellaisen lakan muun muassa Revlonilta, jonka Cherries in the Snow tuo ihastuttavaa punaista sävyä talven keskelle.

Täyteläinen punaruskea

Tämä täyteläinen, runsas väri on kuin tehty pimeiden iltojen piristykseksi, kun nautit lasillisen punaviiniä takkatulen lämmössä – tai ihan vain kotisohvalla rennosti loikoillen lempitv-ohjelman parissa. Deborah Lippmannin geelikynsilakka Truth to Power on hyvä esimerkki tällaisesta täyteläisestä sävystä.

Syvä viininpunainen

Jos räiskyvä punainen on liikaa ja punaruskea taas ei tarpeesi syvä sävy, niin miten olisi viininpunainen? Syvä sävy on kaunis ja kuninkaallinen sekä erottuu upeasti talvimaisemassa. Esimerkiksi Smith & Cultilta löydät tällaisen lakan Lovers Creep -nimellä, mikä on alla olevassa kuvassa yhdistetty kultaiseen lakkaan.

Hohtoa, hohtoa ja lisää hohtoa

Glitterin lisäksi myös muunlaiset kimmeltävät kynsilakat ovat talvikaudella kovassa käytössä. OPI:lla hohtoa saa ruskeassa Gingerbread Man Can -sävyssä, jossa kimmellys antaa oman sävyksensä muuten varsin neutraalille sävylle. Hempeämpää hohdetta löytyy sen sijaan Orlyn Snow Worries -lakasta, joka on herttaisen persikkainen ja juuri sopivasti kimmeltävä. Orlylla on myös upea, kimmeltävänä hohtava musta kynsilakka Below Zero (kuvassa), joka muistuttaa kaunista yötaivasta.

Helmimäinen vaalea

Norsunluumaisen valkoinen on herkkä sävy, joka on myös omalla tavallaan ainutlaatuinen. Korusuunnittelija J. Hannah on julkaissut ihastuttavan helmimäisen Akoya-lakan, joka on läpikuultava ja siinä on häivähdys kultaista.

Puhdas valkoinen

Jos talvella ei tule lunta, nauti lumisesta maailmasta kynsiesi avulla! JinSoonin lakka Absolute White muistuttaa talven valkoisista hangista ja on taatusti pimeiden päivien piriste. Alla olevassa kuvassa on käytetty tätä kaunista, puhdasta valkoista sävyä yhdessä mustan lakan kanssa.

Vaahtokarkkimianen vaalea

Simppeli, puhdas ja klassinen sävy, joka ei kuitenkaan ole täysin valkoinen? Se on hillitty vaahtokarkkimaisen vaalea sävy. Tästä löytyy esimerkki muun muassa Morgan Taylorilta, jonka All American Beauty -lakka on Pure Wow’n mukaan kynsissä jotain läpikuultavan ja peittävän väliltä, riippuen kuinka monta lakkakerrosta laitat.

Timanttinen smaragdinvihreä

Yksi talvikauden hurmaavimmista sävyistä, joka sopii myös syksyyn, on upea smaragdinvihreä. Tämä on klasikkosävy, joka ei vanhene koskaan. Yksi hyvä esimerkki tästä sävystä on Olive & Junen Besties-lakka.

Näyttävä laivastonsininen

Tummien sävyjen sekä sinisen ystäville on hyvä valinta laivastonsininen. Syvä sävy on tyylikäs etenkin alkuvuodesta ja tekee taatusti vaikutuksen jokaiseen, joka näkee tässä sävyssä lakatut kynnet. Nails. Incin Spiritual Gangster -lakka on tässä hyvä esimerkki laivastonsinisestä lakasta.

Hillitty harmaa

Harmaa on neutraali, rauhoittava sävy eikä se hyppää samalla tavalla silmille kuin esimerkiksi puhtaalla valkoisella lakatut kynnet. Seesteisyyttä saat esimerkiksi Sundaysin No. 31 -lakalla, joka on alla kuvassa oikealla.

Löydät kuvat kaikista näistä lakoista sekä muita esimerkkejä täältä. Esittelimme aiemmin myös talven ihanimpia meikkitrendejä, joihin voit tutustua tarkemmin täällä.

Lähde: Pure Wow