Tällaisia noloja mokia ja kommelluksia yhden yön juttujen yhteydessä voi sattua

Unohtuneista kondomeista yllättäviin allergioihin, yhden yön juttujen kanssa voi mennä moni asia metsään.

Kaikki meni alkuun niin hyvin; katseet kohtasivat, jutustelu oli flirttailevaa ja tanssilattialla vaihdettiin suudelmia. Kaikki kuitenkin muuttui, kun pääsitte omaan rauhaan kaksin toisen luoksen.

Yhden yön juttu voi saada nolon käänteen ja Women’s Health listasikin yleisimpiä mokia, mitä niiden yhteydessä voi tapahtua, jotta voit varautua erilaisiin sattumuksiin paremmin.

1. Luulit hänellä olevan kondomi. Hän ajatteli, että sinulla olisi. Siinä vaiheesas ei auta toivoa kuin kämppiksen, naapurin tai jonkun kadulla kulkevan pelastavan pinteestä tai homma tyssää alkuunas.

2. Päädyt hänen luokseen ja paikka on kuin sotkuinen ja kuin räjähdyksen jäljiltä. Hän laittoi valot päälle ja kaikki sinun halusi ja himosi katosivat samalla.

3. On pyykkipäivä ja alusvaatteesikin osoittavat sen. Kaikki edes hieman seksikkäät alusvaatteesi ovat pyykissä ja joudutkin koettamaan pysytellä pimeässä siihen saakka, että saat pikkuhoususi pois ilman, että hän näkee mummopöksyjäsi.

4. Hupsista, nukahdit kesken suuleikkien. Kyse ei ole siitä, että hän olisi ollut tylsä, sinä vain rentouduit ja pitkän, rankan viikon myötä uni vei sinut mukanaan. Valitettavasti tämä kuitenkin johtaa usein siihen, että heräät yksin sängystäsi.

5. Hänen kämppiksensä ovat kotona – ja ne ovat hänen vanhempansa. Pieni varoitus olisi ollut paikallaan, mutta nyt ei auta kuin vastailla hänen äitinsä uteluihin sinusta ja kaikesta, jotka vievät halusi mennessään.

6. Olet todella allerginen hänen lemmikilleen. Hänen asuntonsa on täynnä lemmikin karvaa ja eläinpölyä, silmäsi turpoavat ja nenäsi vuotaa. Se siitä sitten.

7. Hän haluaa kuvata seksivideon. Ei. Ei. Ei. Ei. Heippa.

8. Hän on liian humalassa. Hän paineli suoraan vessaan eikä tule ulos. Onneksi et seurustele hänen kanssaan, joten et joudu siistimään hänen jälkiään hänen puolestaan. Joudut vain kiltisti odottamaan vuoroasi päästä vessaan.

9. Seksilelusi on esillä. Sinua nolottaa ja toivot, ettei hän olisi nähnyt sitä. Totta kai hän kuitenkin on, koska se on räikeän pinkki ja heti sänkysi vieressä. Sitten ei auta muu kuin toivoa, ettei se vienyt hänen fiiliksiään pois.

10. Hän on hullun karvainen. Luulet hetken häntä ihmissudeksi. Karvaisuus siellä täällä ei haittaa, mut hän vaikuttaa kuin hänellä olisi ihmiskarvoista tehty villapaita päällä.

Lähde: Women’s Health


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.