Tällaisia neuvoja naiset antaisivat nuoremmalle itselleen

Iän tuoma viisaus olisi saattanut olla nuorempana tarpeen.

Jokaisella on varmasti takanaan rakkauteen, himoon ja parisuhteeseen liittyviä asioita ja kokemuksia, joista haluaisi käydä varoittamassa nuorempaa itseään. Koska aikamatkailua ei ole vielä kuitenkaan keksitty, ei omaa nuorempaa itseään voi käydä neuvomassa.

Jos se kuitenkin olisi mahdollista, tällaisia neuvoja naiset antaisivat nuoremmalle itselleen:

”Jos intuitiosi kertoo, että jokin ei ole oikein, kuuntele sitä.” – Bridget M.

”Vietä enemmän aikaa itsesi kanssa. Vietä enemmän aikaa syöden oikein, kuntoillen ja vähemmän aikaa juoden alkoholia. Älä laita kaikkeasi parisuhteeseen, säästä aikaa itsellesi.” – Charlee S.

”Älä hukkaa aikaasi suunnittelemalla tulevaisuuttasi sellaisen henkilön ympärille, joka ei näe sinua omassa tulevaisuudessaan.” – Chelsea R.

”Älä koeta olla jotain, mitä kuvittelet miehen haluavan sinun olevan. Sinun aidon itsesi pitäisi viehättää toista ihmistä.” – Kathleen M.

”Seksi ei tarkoita rakkautta.” – Trisha S.

”Sinun ei aina PIDÄ olla oikeassa. Opettele myöntämään olevasi eri mieltä joistakin asioista. Se säästää sinulta paljon surua, jos parisuhde todella on oikea sinulle.” – Luella M.

”Itsekunnioituksesi ei määräydy parisuhdetilanteesi mukaan ja sinun pitää olla onnellinen itsesi kanssa ennen kuin voit olla onnellinen parisuhteessa.” – Maggie K.

”Et ole se, mitä olet 10 vuoden päästä. Etsi henkilöä, joka heijastaa mitä haluat olla eikä välttämättä sitä, mitä olet nyt.” Jane F.

”Ruoho ei ole vihreää aidan toisella puolen. Vaikeat ajatkin menevät ohi.” – Amy C.

”Älä oleta, että tarpeesi vain tyydytetään. Sinun pitää pyytää sitä, mitä haluat/tarvitset.” – Leah G.

”Se, että ystäväsi tekevät jotain, ei tarkoita, että sinunkin pitäisi. Anna aikaa parisuhteessasi. Avioliitto ja lapset ovat luonnollista etenemistä, mutta älä kiiruhda niiden kanssa vain sen takia, kun muut ovat siinä pisteessä.” – Juanita T.

Lähde: Women’s Health


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.