Vaikka et olisi vielä kovin vanha, mietit jo varmasti millainen tulet olemaan vanhana.

Et näe tulevaisuuteen, mutta horoskooppisi perusteella näkymää voidaan jonkin verran raottaa.

Tässä alla on horoskooppisi mukainen ennuste siitä, millainen vanhus sinusta tulee

Oinas

Sisälläsi oleva sisäinen lapsi on edelleen esillä. Siksi keksit vieläkin puolisollesi kaikenlaisia kepposia. Sinä tulet olemaan vanhainkodin bilehile. Ikä on kohdallasi vain pelkkä numero.

Härkä

Haluat hemmotella itseäsi, kun jäät eläkkeelle. Pukeudut hyvin ja matkustelet paljon. Vaikka kärsisit dementiasta, sinut löytää sieltä, missä on suklaata.

Kaksoset

Sanot usein: ”Silloin kun olin vielä nuori…” Olet ärsyttävä näsäviisas ja annat muille jatkuvasti neuvoja. Sosiaalinen elämäsi on vilkkaampaa kuin nuorempana.

Rapu

Kunnioitat suhteessasi sitä, että kunnes kuolema teidät erottaa. Kukaan ei rakasta, kuten sinä. Siedät typeryyttä vielä vähemmän kuin nuorempana. Monet asiat hermostuttavat sinua.

Leijona

Haluat edelleenkin olla huomion keskipisteenä. Siksi olet huoneen karismaattisin ja äänekkäin henkilö. Kehut perhettäsi ja kaikkea sitä, missä olet elämäsi aikana toiminut oikein.

Neitsyt

Sinusta tulee mahtava isovanhempi. Hemmottelet lapsenlapsiasi ja opetat heitä myös, kuinka olla älykkäämpi. Olet perfektionisti ja se korostuu sinussa iän myötä entistä enemmän.

Vaaka

Pidät juhlista ja tanssit usein, vaikka lantiosikaan ei kestäisi sitä enää. Lapsenlapsesi ovat elämäsi valo ja pidät heistä aina huolta ja he voivat tulla luoksesi hoitoon milloin tahansa.

Skorpioni

Ikä ei näy sinussa, mutta et tee siitä suurta numeroa. Olet aika mysteerinen vanhus.

Jousimies

Huumorintajusi vain paranee iän myötä. Perheesi ja ystäväsi pyörivät kippurassa lattialla, kun hauskuutat heitä. Olet optimistinen ja näet kaikessa aina hyvää.

Kauris

Tulet laulamaan ja tanssimaan paljon. Vietät suuren osan ajastasi läheistesi seurassa. Teit nuorempana töitä vähän liikaakin, mutta nyt osaat ottaa rennosti.

Vesimies

Haluat kokeilla uusia ruokia ja hemmottelet itseäsi usein. Olet aina ollut aikaasi edellä ja olet sitä edelleenkin. Haluat vieläkin oppia uusia asioita.

Kalat

Viihdyt hyvin luonnon keskellä, kuten nuorempanakin. Sinun täytyy välillä saada olla yksin, jotta voit ladata akkujasi ja kuulet omia ajatuksiasi. Perheesi ymmärtää sen ja vietät paljon aikaa myös heidän kanssaan.

Lähde: Herway

LUE MYÖS