Kehonkielen ja ihmisten käyttäytymisen asiantuntijan mukaan tapasi pukeutua rintaliiveihin voi kertoa sinusta paljon.

Laitatko rintaliivisi yllesi pään yli vaiko suljet ne takaa? Vai suljetko ne edestä ja käännät ympäri vai käytätkö edestä suljettavia liivejä? Oli suosimasi tapa mikä tahansa näistä, pystyy sen perusteella tekemään päätelmiä sinusta.

Tai ainakin kehonkielen ja ihmisten käyttäytymisen asiantuntija Patti Woodin mukaan pystyy.

”On neljä erilaista persoonallisuustyyppiä, joilla on jokaisella omat tapansa tehdä asioita, jopa pieniä asioita”, Wood sanoi.

”Kaikki mitä teet – ja miten sen teet – muodostaa yhdessä tarinan sinusta eikä ole mitään syytä, miksi alusvaatteet eivät olisi osa sitä”, hän jatkoi.

Wood on tunnistanut neljä erilaista tapaa pukeutua rintaliiveihin. Lue alta, minkälaisia tavat ovat ja mitä ne kertovat sinusta:

Jos kiinnität rintaliivit edessä ja käännät ne ympäri: Pidät tulla huomatuksi, arvostetuksi ja haastetuksi. Olet aina parhaimmillasi. Tylsistyt helposti.

Jos laitat rintaliivit yllesi oikein päin ja suljet hakaset selkäsi takana: Seuraat perinteitä ja sitä, mitä sinulle on opetettu. Olet sosiaalinen ja hyvä kuuntelija, mutta et pidä muutoksista.

Jos käytät rintaliivejä, joissa kiinnitys on edessä: Olet tehokas etkä pidä ajan haaskaamisesta, saat asioita suoritettua. Pelkäät kuitenkin kontrollin menettämistä.

Jos suljet hakaset ensin ja sitten pujotat rintaliivit yllesi pään päältä: Tykkäät tehdä asiat oikein alusta alkaen, joten analysoit tilanteen ennen kuin toimit. Et kuitenkaan halua olla huomion keskipisteenä.

Miten sinä puet rintaliivit yllesi? Kuulostiko kuvaus osuvalta?

Lähde: Metro

Kommentit

Kommenttia