Jokainen käyttää huulipunaansa omalla tavallaan, mikä saa itse punan muotoutumaan erilaiseksi ja voi kuvata persoonaasi.

Tapasi punata huulesi näkyy siitä, minkälaiseen muotoon huulipuna muovautuu sitä käyttäessä. Bite Beauty Lip Lab on luonut neljä erilaista puikkoa, jotka kuvastavat erilaisten muotojen lisäksi persoonallisuutta.

Bitella työskentelevä Brigid Kozak kertoi HuffPostille, että erilaisten huulipunapuikkojen on tarkoitus merkitä naisten luovuuden ja yksilöllisyyden eroavaisuuksien piirteitä.

”Riippuen huulipunasi kulmasta tai kaartumisesta voit olla todella luova persoona tai enemmän riskejä ottava”, Kozak kuvaili.

HuffPost yhdessä Kozakin ja Bite Beautyn kanssa hahmotteli, mitä huulipunasi kertoo sinusta. Kozakin mukaan kuvauksia pitäisi käsitellä kuin horoskooppeja – ne eivät ole täysin tieteellisiä, mutta ehdotomasti hauskoja.

”Emme ehkä usko niihin täysin, mutta koetamme löytää samoja piirteitä itsestämme”, Kozak sanoi.

Tällainen siis olet huulipunaasi muotoutuneen muodon mukaan:

1. Jos huulipunaan on muotoutunut jyrkkä kulma, olet silloin itsevarma, hyvin tasapainossa ja pidät yksityiskohdista. Sinua ei voi kontrolloida!

2. Jos huulipuna on kovera, olet luova, energinen, riskejä ottava nainen, joka tulee aina huomatuksi.

3. Jos huulipunassasi on ”kärkipiste”, olet totuuksia etsivä, huolellinen ja innostunut, Sinun on vaikea asettua aloilleen.

4. Jos huulipunasi on kaarevassa kulmassa, olet silloin luova ja sinula on vahva persoonallisuus ja mieli. Kuljet yleensä omia polkujasi.

Lähde: HuffPost