En olisi itse tullut ajatelleeksi tätä – enkä kyllä kokeilisi vieläkään.

Vaginasta puhutaan vieläkin julkisesti vain vähän, eikä sanaa kuule kovin usein. Yleensä vaginan mainitsemiselle koitetaan löytää jokin kiertotie, miten sen voisi mainita hieman hyväksyttävämmällä ja turvallisemmalla tavalla.

Tämä on onneksi kuitenkin pikkuhiljaa muuttumassa sekä Suomessa että kansainvälisesti, ja vaginasta puhutaan nyt jo useammin myös julkisesti. Olemme valmiita tähän muutokseen, ja onneksi moni julkisuudesta tunnettu nainen on ottanut asiakseen puhua avoimesti omasta vaginastaan ja sen upeudesta. Mahtavaa!

Kardashianin sisarukset ovat tulleet tunnetuksi avoimuudestaan omien genitaaliensa suhteen. Esimerkiksi Kourtney Kardashian kertoi Conan O’Brianin keskusteluohjelmassa siskosten tavasta jakaa keskenään avoimesti kaikki yksityiskohdatkin omista vaginoistaan ja niihin liittyvistä usein koomisista seikoista.

Kourtney itse esimerkiksi paljasti käyttävänsä majoneesia oman vaginansa hoitamiseen. Keskustelusta ei käynyt aivan selväksi, mihin vagina majoneesia oikein tarvitsee, mutta Kourtney paljasti sen saavan vaginan kiiltämään kuin ”Chrysler-tornin huipun”.

Jos siis – jostain ihmeen syystä – haluat saada vaginasi kiiltämään kuin peili, hae jääkaapista purkki majoneesia ja irrottele!

Jaa artikkeli myös kokeilunhaluisille ystävillesi!

Lähde: She Knows / Kuva: Jen Theodore, Unsplash