Onnistuneiden ensitreffien jälkeen yleensä aletaan suunnitella toisia treffejä.

Kakkostreffien kanssa voi tulla eteen ongelma: mitä ihmettä keksitään treffiaktiviteetiksi? Syömässä ja elokuvissa käyminen on treffiklassikko, mutta etenkin jos on paljon deittaillut, voi se alkaa maistua puulta – ja sitä paitsi deittiinsä tutustuu paremmin, kun ei käytä osaa treffeistä elokuvateatterin uumenissa hiljaa istumiseen.

Jos ideat kakkostreffeille ovat hukassa, lue alla oleva lista erilaisista ideoista ja etsi sieltä sinulle ja hänelle mieluisa treffiaktiviteetti.

Keilaamaan

Keilaus on rento ja hauska aktiviteetti, josta voi kumpikin nauttia, vaikkei olisi hyvä siinä. Yhdistä siihen parit juomat ja jotain naposteltavaa, jos keilahalli niitä tarjoaa, ja saat letkeät treffit. Jos olet umpisurkea keilaamaan ja sinulla on huumorintajua, voit myös viihdyttää deittiäsi laittamalla touhun täysin leikiksi.

Näköalaravintolaan

Jos asutte paikkakunnalla, josta löytyy näköalaravintola, suunnatkaa sinne. Hyvää seuraa huikeissa maisemissa ja toivon mukaan hyvien tarjoilujen äärellä, mikäs sen parempaa!

Pitkälle kävelylle

Jos asuinpaikkakunta tarjoaa siihen mahdollisuuden, käykää pitkällä kävelylenkillä tai vaelluksella luonnossa. Raitis ilma ja liikunta tekee terää ja samalla tarjoutuu mahdollisuus keskittyä täysin toisiinn. Jos kävely ei houkuta, mutta ulkoilu kuitenkin olisi kiehtova treffi-idea, ottakaa pyörät alle ja seikkailkaa ympäri paikkakuntaanne.

Kokkailua

Jos sinusta ja hänestä tuntuu mukavalta viettää aikaa jommankumman kotona, tehkää yhdessä ruokaa. Voitte esitellä keittiötaitojanne ja samalla tutustua toisiinne lisää.

Rantapäivä

Talvella rannalla voi käveleskellä talvimaisemista nauttien. Tai jos on kantti kestää, voi yhdessä pulahtaa uimaan avantoon. Lämpimämpään aikaan vuodesta rantapäivän voi viettää hiekalla loikoillen ja vedessä polskien.

Piknikille

Jos sää sen sallii, menkää toisilla treffeillä ulos rennolle piknikille. Talviaikaan vaihtoehtona on mennä vaikkapa nuotiopaikalle syömään eväitä tai paistamaan makkaraa.

Kortit pöydälle

Usko tai älä, mutta korttipelin parissa voi oppia paljon toisesta! Lisäksi pieni leikkihenkinen kilpailu tarjoaa niin viihdettä kuin jännitystä treffi-iltaan. Ole kuitenkin tarkkana, ettei liiallinen kilpailuhenkisyys vesitä mahdollisen suhteen tulevaisuutta. Kerroimme aiemmin, että kilpailuhenkisyys voi saada treffiseuralaisen jättämään deittailusi sikseen.

Stand-up-iltaan

Toisilla treffeilläkin voi vielä lennellä perhosia vatsassa. Stand-upin tai jonkin komediashow’n näytöksessä tätä jännitystä voi purkaa nauramalla. Samalla näet, millainen huumori seuralaiseesi toimii.

Kuntoilemaan

Jos liikunta on todella lähellä kummankin sydäntä, miksipä ei tekisi yhdessä sitä, mistä niin paljon nauttii? Olipa se sitten salitreeni, jooga tai HIIT-treeni, hankkikaa hiki pintaan ja samalla tutustukaa toisiinne lisää teille mukavan aktiviteetin yhteydessä.

Paint&Wine-ilta

Maalausta ja viiniä yhdisteleviä iltoja järjestetään ympäri maata. Tämä on hieman erilainen tapa viettää treffit ja samalla voitte esitellä luovuuttanne hauskalla tavalla.

Ihailkaa auringonlaskua

Auringonlaskun (tai nousun) ihaileminen yhdessä on romanttinen treffiaktiviteetti. Tämä on myös kiireistä elämää viettäville passeli treffi-idea. Jos aika on kortilla, mutta haluaisi kuitenkin tavata jo uudelleen, voi auringonlaskun (tai nousun) todistaminen yhdessä olla oiva vaihtoehto. Ottakaa mukaan hieman naposteltavaa ja kurkun kostuketta, ihailkaa kaunista taivasta ja tutustukaa toisiinne lisää.

Karaokea

Tämä on helppo ja hauska tapa selvittää, miten hyvin musiikkimakunne sopivat yhteen. Laulaako hän pophittien mukana vai syttyykö hän sensuellille r&b’lle tai roisille räpille?

Jälkkäritreffit

Herkutelkaa yhdessä kakkostreffeillä. Siinä missä yleensä treffeillä mennään syömään päivällinen tai ihan koko menukokonaisuus, keskittykää herkkuihin. Kaikki on parempaa, kun edessä on suussa sulavaa kakkua, kupissa herkkujuomaa ja seuralaisena kenties tuleva elämänkumppani!

Viihtykää tv-sarjan parissa

Jos kummallakin teistä on jokin suosittu tv-sarja katsomatta, valitkaa joku ja katsokaa jakso tai pari sitä yhdessä. Sarjasta on helppo jutella yhdessä ja antaa keskustelun virrata siitä luontevasti muihinkin asioihin. Kenties löydätte näin ensimmäisen yhteisen sarjan, jota maratonkatsotte tulevaisuudessa, ja lopulta muistelette vanhuksina, miten rakkaus roihahti yhden lempisarjanne äärellä!

Kirjastoon

Jos sinä ja seuralaisesi viihdytte kirjojen parissa, käykää yhdessä kirjastossa. Tässä on sama idea kuin kuntoilutreffeissä: tehkää yhdessä jotain, josta todella pidätte. Voitte esimerkiksi etsiä kirjaston valikoimista William Shakespearen sonetteja luettavaksi toisillenne tai Tommy Tabermannin runoja.

Tähtitaivasta tuijottamaan

Kuin auringonlaskun tai -nousun seuraaminen, on myös tähtitaivaan tuijottaminen romanttinen treffiaktiviteetti. Tällä aktiviteetilla on toki säävaraus, joten se täytyy huomioida treffejä sopiessa. Ottakaan lämmin viltti mukaan, jotta voitte makoilla mukavasti tähtitaivaan alla.

Lähde: PureWow