Moni asia vaikuttaa siihen, ovatko ensitreffit onnistuneet vai eivät, ja jatkuuko tapailu.

Ensitreffit saavat usein perhosia vatsaan, ja voikin tuntua helpommalta tavata vaikkapa jonkin aktiviteetin kuin päivällisen merkeissä. Esimerkiksi keilaus, darts, biljardi, minigolf ja muut vastaavat ovat hauskoja ja rentoja ideoita ensitreffeille.

Tämä voi kuitenkin osua myös omaan nilkkaan – ainakin jos omaa kovin kilpailullisen luonteen. Metro on uutisoinut Topgolfin teettämästä tutkimuksesta, jonka mukaan yksi kymmenestä sinkusta jättäisi mahdollisen kumppanin, jos hän olisi liian kilpailuhenkinen ensitreffeillä.

Metron mukaan urheilulliset aktiviteetit tai pelien pelaaminen voivat päättyä katastrofiin monille pareille, koska jotkut ihmiset vihaavat häviämistä. Tutkimuksen mukaan 13 prosenttia miehistä ja 9 prosenttia naisista myönsi uudelle kumppanille häviämisen olevan iso turn-off.

Naiset myös paljastivat tutkimuksessa todennäköisemmin yrittävänsä kunnolla päihittää ensitreffiensä seuralaisen jossain pelissä. Naisista näin tekee 6 prosenttia ja miehistä 3 prosenttia.

”Kilpailulliset aktiviteetit ovat jännittäville sinkuille mainio tapa rikkoa jää, mutta on tärkeää, että tilanne pidetään kivana ja pelailun tuloksen ei pitäisi pilata mahdollisuutta löytää rakkaus”, tutkimuksen edustaja Michael Hay kommentoi.

Lähde: Metro