Siskonpeti-komediasarjan sketsi keräsi eniten katsojia, jos musiikkivideot jätetään pois laskuista.

Syyskuussa julkaistu, supersuosituksi tullut Viinapäivä-sketsi on Suomen tämän vuoden katsotuin YouTube-video, kertoo Yle. Komediasarja Siskonpedin toista kautta ennakoiva video on kerännyt YouTuben ja Yle Areenan katselut laskettaessa yhteen noin miljoona katsojaa.

Hulvattomassa sketsissä lapsiperhe on kaupassa ja vanhemmat koettavat saada tahtonsa läpi alkoholiostosten suhteen – aivan kuin lapset koettavat saada haluamansa karkkipussin kaupasta kotiin. Sketsi on saanut marraskuussa vietetyllä Raittiusviikolla Raittiuden Ystävien Vuoden raittiusteko 2015 -tunnustuksen, videon YouTube-kuvauksessa kerrotaan.

Musiikkivideoiden osalta suosituimman videon aihe oli myös alkoholi. Ylen mukaan katsotuin musiikkivideo vuoden 2015 aikana oli Teflon Brothersin Pämppää noin 4,5 miljoonan katselun kera.

Jos et ole nähnyt vielä suosittua Viinapäivä-sketsiä, voit katsoa sen jutun yltä tai Ylen YouTube-kanavalta. Jos taas musiikkivideoiden katsotuin kiinnostaa, löydät sen täältä.

Suomen katsotuimpien YouTube-videoiden top 10 -listat musiikkivideoiden osalta voit katsoa täältä sekä muiden kuin musiikkivideoiden osalta täältä.

Lähde: Yle

Kommentit

Kommenttia