Suklaapatukoiden paremmuudesta äänestettiin – KitKat on maailman paras patukka

Keksisuklaa päihitti äänestyksessä muut suklaat.

Toisen suklaamieltymyksien kysyminen on kuin pyytäisi kuvailemaan ihannekumppaniaan: se on henkilökohtainen mielipide ja jokaisella on omat mieltymyksensä. Tuoreen äänestyksen perusteella yksi suklaapatukka on kuitenkin ylitse muiden: KitKat (kuvassa kakkumaisena), joka on äänestetty maailman parhaimmaksi suklaapatukaksi.

The Independent kertoo tämän suklaapäällysteisen vohvelisuklaapatukan päihittäneen muut patukat, kun se nappasi ykköspaikan Ranker-sivuston kyselyssä. Toiseksi äänestyksessä tuli Twix ja kolmanneksi Snickers.

Yli 100 000 ihmistä äänesti KitKatin ykköspaikalle. Säännöllisesti nettiäänestyksenä päivittyvän listan kriteerinä on, että suklaan pitää olla patukkana, joten suklaamunat, suklaapallot ynnä muut jäivät pois laskuista.

The Independent kuitenkin pohtii, oliko ykköspaikka maailman parhaimpana suklaapatukkana ansaittu. Lehti arvelee ykköspaikan saamiseen vaikuttaneen se, että KitKatia on saatavilla useammissa maissa kuin kilpakumppaneitaan ja siitä on useita, erikoisiakin makuvaihtoehtoja.

Makeisiin erikoistuneen konsultti Andy Baxendalen mukaan KitKatin suuri suosio pohjautuu sen nostalgia-arvoon ja yksinkertaiseen, mutta johdonmukaiseen brändäykseen.

”Maailmassa ei voi olla paljon ihmisiä jäljelle, ketkä muistavat ajan ennen KitKatia”, Baxendale sanoi The Independentille.

”Rapean vohvelin ja täydellisen suklaapäällysteen yhdistelmä osuu naulan kantaan jokaisella puraisulla ja vie minut suoraan takaisin lapsuuteen”, hän jatkoi.

”Sen punainen kääre on myös välittömästi huomattavissa ja ei ole juuri muuttunut sen jälkeen, kun patukka sai alkunsa”, Baxendale kertoi.

Voit tutustua äänestyksen tuloksiin lisää täällä.

Mutta mitä mieltä sinä olet, onko KitKat maailman paras suklaapatukka? Kerro mietteesi kommenteissa.

Lähde: The Independent


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.