Spotify tutki käyttäjiensä soittolistoja niin seksiin kuin rakkauteen liittyen.

Spotify tietää melko henkilökohtaisia tietoja käyttäjistään; kuten ne kappaleet, jotka soivat taustalla seksiä harrastaessa. Tämän musiikkipalvelu on saanut selville 2,5 miljoonan ”sex”-soittolistan avulla, mitä Spotifyn käyttäjät ovat tehneet.

Newser kertoo Spotifyn inspiroituneen ystävänpäivästä ja teki selvityksen seksiin liittyvistä soittolistoistaan (joista 56 % on miesten tekemiä), minkä myötä selvisi, että The xx:n instrumentaalikappale Intro on suosituin biisi rakastelun taustamusiikiksi.

Muita top 10 joukkoon päässeitä ”seksibiisejä” olivat muun muassa Hozierin From Eden, The 1975:n Menswear, Coldplayn Magic, You & Me -remix Disclousurelta, Zella Dayn Sweet Ophelia ja Dylan Gardnerin Let’s Get Started.

Spotifyn selvitys myös paljasti, että musiikkipalvelussa on 28 miljoonaa rakkausaiheista soittolistaa, joista 63 prosenttia on miesten tekemiä. John Legendin All of Me on suosituin rakkauslaulu ja muita kärkivalintoja ovat Rihannan Stay, Justin Timberlaken Not a Bad Thing, Beyoncen Drunk in Love ja A Great Big Worldin yhdessä Christina Aguileran kanssa esittämä Say Something.

Lähde: Newser

Kommentit

Kommenttia