Sovitteko yhteen seksuaalisessa mielessä? Nämä merkit kertovat, että vastaus on ”Ei”

Nämä kymmenen merkkiä voivat paljastaa, että sinä ja kumppanisi ette sovi seksuaalisesti yhteen.

Parisuhteessa on tärkeää, että sekä emotionaalinen että fyysinen puoli toimii – että osapuolet sopivat toisilleen kummassakin mielessä. Muuten niin hyvin toimiva suhde voikin kaatua, jos seksielämä ei toimi.

Alla olevat merkit voivat kertoa, jos sinä ja kumppanisi ette sovi yhteen seksuaalisesti.

1. Seksi on harvoin spontaania. Sinä ja kumppanisi ette viettele toisianne. Seksiä ei koskaan tapahdu vain sattumalta tai yllättäen.

2. Yksikään seksiasento ei miellytä teitä molempia. Jatkuvasti seksin aikana toinen osapuoli ei nauti siitä, mitä tapahtuu. Seksi on vain suorittamista, jotta toinen saisi nautintoa.

3. Ette koskaan löydä yhteistä rytmiä. Juuri kun fiilis on nousemassa, kumppanisi alkaakikin liikkua toisella tavalla ja hetki on pilalla.

4. Toinen jatkuvasti on muissa maailmoissa. Ja se on kiusallisen ilmeistä. ’Ei, ei, olin juuri pääsemässä fiilikseen’ – ja todellisuudessa tuijotit outoa jälkeä katossa.

5. Televisio on yleensä auki seksin aikana. Et halua sanoa mitään, mutta epäilet, ettei kumppaniasi TV haittaa, koska hän myös katsoo sitä.

6. Seksi ajoittuu yleensä lomien ja syntymäpäivien yhteyteen. Ja silloinkin se tuntuu velvollisuudelta toista kohtaan.

7. Kumpikaan ei ole koskaan ”sillä päällä” yhtä aikaa. Siis ei koskaan. Kun sinua huvittaisi, kumppanillasi on kiire ja sama päinvastoin.

8. Lopulta hoidat itse itsesi loppuun. Sitä ei tapahdu vain toisinaan, vaan jatkuvasti. Siinä ei ole mitään pahaa, jos et joka kerta laukea, mutta sinun kohdallasi seksielämästäsi on tullu itsetyydytystä katsojan kera.

9. Viettinne eivät käy yksiin. Jos hän haluaa seksiä monta kertaa viikossa ja sinulle riittäisi kerta tai pari viikkoon, johtaa se väistämättä turhautumiseen, kun omat halut eivät käy yksiin toisen kanssa.

10. Ystäväsi kertoi aina laukeavansa oman kumppaninsa kanssa ja luulit sitä vitsiksi. Se ei ole vitsi, vaan sekin on todella mahdollista.

Lähde: Cosmopolitan


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.