Seksivälineiden ostaminen on nyt entistä helpompaa.

Prisman verkkokauppaan on tuotu tammikuun aikana myyntiin kattava valikoima seksivälineitä. Suomen Osuuskauppojen Keskuskunnan (SOK) mukaan tällä tavoin Prisma vastaa vuosi vuodelta kasvaneeseen seksivälineiden kysyntään.

Seksivälineiden myynti on viime vuosina ollut sekä globaalisti että Suomessa ollut vahvassa kasvussa ja kasvun odotetaan jatkuvan vahvana myös tulevina vuosina.

”Pandemia-aika kiihdytti kysyntää entisestään. Muiden tuotekategorioiden myynneistä olemme nähneet, että suomalaiset ovat viettäneet paljon aikaa kotona ja omaan hyvinvointiin on haluttu panostaa”, Prisman myyntijohtaja Päivi Hole kertoo.

”Seksi on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Nyt on juuri sopiva hetki tuoda niin yksin kuin kumppanin kanssa käytettäväksi sopivia kysytyimpiä seksileluja myyntiin verkkokauppaamme”, hän jatkaa.

Kymmeniä tuotteita hieromasauvoista penisrenkaisiin

SOK:n tiedotteen mukaan Prisman verkkokaupan yli 50 erilaisen seksivälineen valikoimasta on helppoa ja turvallista poimia ostoskoriin itselle sopiva tuote muiden ostosten ohessa. Valikoimasta löytyy muun muassa hieromasauvoja, pepputappeja, penisrenkaita ja muita markkinoiden suosituimpia tuotteita.

Tuotteet tuodaan Suomeen S-ryhmän oman hankinnan ja tarkan laadunvalvonnan kautta. S-ryhmä myös suojaa asiakasdataansa vahvasti ja asiakas voi luottaa ostotietojensa olevan anonyymejä ja turvassa.

”Seksi on iloinen asia ja toivomme seksivälineiden entistä helpomman hankinnan auttavan suomalaisia itsestään ja toisistaan huolehtimisessa”, Hole sanoo.

”Meille on tärkeää tuoda tarjolle tuotteita, jotka sopivat useimmille ikään, sukupuoleen tai kumppaniin katsomatta”, hän lisää.