Seksilelumerkki on ennustanut, mitkä ovat uuden vuoden suurimmat trendit seksin saralla.

Trendejä ei ole vain muodin ja kauneuden maailmassa, sillä myös seksiin liittyen on erilaisia trendejä. Seksitrendit voivat Metron mukaan liittyä seksissä käytettyyn teknologiaan, erilaisiin parisuhdetyyppeihin kuin näkemyksiin erilaisista seksuaalista teoista.

Uudelle vuodellekin on omat seksitrendit. Seksilelumerkki Lelo on nimittäin paljastanut omat ennustuksensa seksitrendeistä, jotka ovat kovassa huudossa vasta alkaneen vuoden aikana.

Jos haluat olla seksitrendien harjalla tänä vuonna, tutustu näihin trendeihin:

Avoimet suhteet ja polyamoria

Polyamoria ei suinkaan ole uusi asia, mutta dokumenttien, julkkisten ja vaikuttajien kerrottua tarinoitaan siitä, miten polyamoria ja avoimet suhteet voivat toimia, on avoimia suhteita ja polyamoriaa alettu ottaa hyväksyvämmin vastaan. Metro vertaa tätä siihen, miten BDSM nousi suureen tietoisuuteen Fifty Shades of Grey -kirjojen sekä elokuvien myötä – samankaltainen tilanne on tapahtumassa myös polyamorian kohdalla.

Seksinuket

Kyse ei suinkaan ole ilmalla täytettävistä nukeista, pumpattavista Barbaroista ja sellaisista. Sen sijaan trendinä ovat päheämmät seksinuket, jotka näyttävät ja tuntuvat uskomattoman elävältä. Ne on Metron mukaan tehty silikonista ja niissä on sisäiset ”luurangot”, jotta nukke on ihmismäisempi.

Tekoäly

Amazonin Alexa, virtuaaliavustaja, saattaa olla jo tuttu juttu. Tänä vuonna tekoäly alkaa löytää tiensä makuuhuoneen puolelle. Tekoäly voi näkyä esimerkiksi vibraattoreina, jotka keräävät dataa ja sopeutuvat antaakseen sinulle orgasmin joka kerta, tai seksirobotteina, jotka reagoivat tuhmien puhumiseen ja sopeuttavat luonnettaan sinun halujesi mukaiseksi.

Sinkkuna oleminen

Lelo on ennustanut, että tämän vuoden aikana nähdään, miten useammat naiset pysyvät sinkkuna myöhemmälle iälle eikä heillä ole halua olla parisuhteessa. Itsensä deittailu on nousussa ja samoin on myös itsensä hemmottelu seksileluilla, jotka antavat kaiken kaipaamasi tyydytyksen.

Miesten mielihyvä

Onko vuosi 2019 se, jolloin viimein hyväksytään, että miehetkin voivat nauttia seksileluista, kysyy Metro. Seksilelujen markkinoilla lanseerataan tänä vuonna paljon uusia leluja miehille, mikä toivottavasti tekee normaalimmaksi ja hyväksytymmäksi asian, jonka pitäisi olla jo normaalia: seksilelujen käyttäminen tehokkaamman itsetyydytyksen saavuttamiseksi.

Uudet tuntemukset

Vibraattorit ovat mainioita, mutta Lelon mukaan tänä vuonna esiin nousevat uudemmat, tuoreemmat tavat stimuloida mielihyvää. Metron mukaan Lelo on viime vuonna jlkaissut seksilelun, joka käyttää ääniaaltoja klitoriksen stimulointiin ajaakseen mielihyvää syvemmälle kehoon. Myös sykkimistä tai imua hyödyntäviä leluja tulee enemmän.

Lähde: Metro