Säästä rahaa ystävänpäiväkukkien ostossa – lue vinkit

Jos kukkien hinta aiheuttaa sinulle murheita, voi näistä vinkeistä olla iloa.

Ystävänpäivän lähestyessä kukat alkavat olla ajankohtainen aihe monen mielessä. Kukkien antaminen ystävänpäivänä on ihana ele, mutta se voi tulla kalliiksi.

Olitpa sitten ostamassa kukkia itsellesi tai jollekin, kenestä välität, alle on listattu vinkkejä, miten voit säästää rahaa kukkien ostossa.

1. Tee omat: Voit aina luottaa DIY-tyyliin ja tehdä itse kukat päivittäisistä asioista esimerkiksi teipin ja vanhojen kirjojen sivujen avulla. Sen lisäksi, että säästäisit rahaa, ne ovat myös uniikki ja luova tapa antaa kukkia.

2. Ajoitus: Kukkien hankkiminen voi tulla halvemmaksi päivää ennen kuin itse ystävänpäivänä, joten tarkista, onko hinnassa eroa. Kukkien ostaminen myös ystävänpäivän jälkeen voi olla paljon halvempaa, joten voit myös harkita odottamista.

3. Tekokukat: Jos et ole tee-se-itse tyyppiä, voit aina ostaa tekokukkia. Ne tulevat halvemmaksi ja kestävät kauemmin.

4. Sekoita värejä, kukkia ja kokoja: Pelkkien punaisten, pitkien ruusujen ostaminen voi tulla hintavaksi. Sen sijaan voit koetta säästää vaihtelemalla värejä ja suosimalla erilaisia kukkia. Ja jos välttämättä haluat punaisen ruusun, kuka on sanonut, että tusina ruusua on romanttisempaa kuin yksi, elegantti ruusu?

5. Osta kukkia ruokakaupasta: Ruokakaupoissa ja marketeissa kukat voivat olla halvempia kuin kukkakaupoissa. Jos asetelma tai pakkaus näyttää halvalta, voit aina itse ”tuunata” sitä paremman näköiseksi.

6. Ruukkukasvi: Osta läheisellesi ruukkukasvi, jonka kasvua hän saa seurata ja samalla itse säästät rahaa. Se on hyvä vaihtoehto, koska annat lahjan, joka jatkaa kasvuaan.

Lähde: Popsugar


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.