Pysy uskollisena – kolme vinkkiä välttää houkutukset

Pettämistä ei yleensä katsota hyvällä, mutta pettäjätkin voivat parantaa tapansa.

Pettää kerran, pettää toistekin, sanotaan ja tutkimuksetkin ovat saaneet väitettä tukevia tuloksia. Tapansa voi kuitenkin muuttaa ja houkutuksille antautumiselta välttyä täysin.

Entistä kumppaniaan pettänyt Rebecca Santiago listasi Bustlen sivuilla kolme vinkkiä, miten pysytellä uskollisena.

1. Pakota itsesi pysähtymään

Jos aiot raahata parisuhdettasi mudissa, tee se tarkan harkinnan jälkeen. Eli siis laita itsesi ajattelemaan, mitä olet tekemässä ja kuinka paljon haluat sitä. Santiago kirjoittaa tämän auttaneen häntä pysymään uskollisena. Toiseen huoneeseen meneminen uhkaavalla hetkellä voi säästää sinut monilta kyyneliltä.

2. Opi tunnistamaan laukaisevat tekijät

On tärkeää tunnistaa, miksi ylipäänsä petit, sillä se auttaa estämään sitä tapahtumasta uudelleen. Santiago käyttää itseään esimerkkinä ja kertoo hänelle selvinneen parin viikon terapiassa eron jälkeen, että hänen suurin laukaiseva tekijänsä oli, kun suunnitelmat hänen kanssaan peruttiin viime hetkellä. Santiago kertookin nykyisessä suhteessaan kertoneen tarpeestaan luotettavuuteen alusta alkaen ja jos hänen nykyinen poikaystävänsä joutuu muuttamaan suunnitelmia – miltä on välillä vaikea välttyä – hän pitää huolen, ettei hän vain tee ohareita.

3. Ole rehellinen itsellesi

Jos parisuhteesi ei toimi, ole rehellinen itsellesi siitä, mikä on vialla. Näin voit lopettaa kaiken ennen kuin jotain ikävää sattuu tai saada ongelmat ratkaistua, kun puhut niistä kumppanisi kanssa. Rehellisyys kannattaa sekä itselle että kumppanille, Santiago neuvoo.

Lähde: Bustle


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.