Nykypäivänä uusi kumppani löytyy usein deittisovelluksen avulla.

Deittiprofiilin tekeminen on oma taiteenlajinsa, jotta sillä onnistuisi herättämään mahdollisen kumppaniehdokkaan kiinnostuksen. Aina kaikki ei kuitenkaan ole ihan sitä, miltä näyttää, ja profiiliin lisätyillä asioilla voi olla monenlaisia merkityksiä.

Metron mukaan Tinder on nostanut esiin tällaisia seikkoja, joiden kohdalla kannattaa hetkeksi pysähtyä ennen kuin pyyhkäiset oikealle matchin toivossa.

Bio pursuaa vihjailevia emojeja

Persikan, munakoison ja banaanin emojeilla on omat vihjailevat ja kaksimieliset merkityksensä. Jos etsit enemmän jotain vakavaa kuin pelkkää seksiä ja hupia, kannattaa emojivalintoihin kiinnittää huomiota.

Tinderin mukaan nämä emojivalinnat kertovat joko siitä, että

  • hän on kasvissyöjä tai vegaani ja se on iso osa sitä, millainen tyyppi hän on. Tinderin mukaan naiskäyttäjien keskuudessa vegaanius on kolmanneksi houkuttavin ‘inhtohimo’, joten tällainen voi tehdä vaikutuksen joihinkin sinkkuihin.
  • tai sitten emojit viestivät siitä, että hän etsii sovelluksesta vain seksiä ja tuo sen suoraan ilmi vihjailevilla emojeilla.

Hän on kuvassa koiran kanssa

Kenen koira se on, kuka tietää. Tinderin asiantuntijoiden mukaan kuvat lemmikkien kanssa ovat yksi merkittävä tapa saada enemmän matcheja. Esimerkiksi Z-sukupolveen kuuluvista Tinder-käyttäjistä kaksi kolmesta kokee sen tosi hyväksi asiaksi, jos joku tuo profiilissaan esiin kiinnostuksen eläimiä kohtaan.

Tinderin mukaan kuva koiran kanssa kertoo siitä, että

  • tyyppi pitää eläimistä ja haluaa esitellä omaa, erityistä lemmikkiään, jonka potentiaalinen matchkin voisi joskus kohdata.
  • tai koira ei ole hänen ja hän on pyytänyt ystäväänsä ottamaan kuvan tämän lemmikin kanssa, jotta hän näyttäisi suloiselta ja saisi enemmän huomiota.

Hän kertoo pituutensa

Joillakin ihmisillä pituudella on merkitystä, joillakin ei. Metron mukaan on kuitenkin ymmärrettävää, jos 190-senttinen tyyppi mieluummin tutustuisi johonkuhun, jolla on myös enemmän pituutta.

Tinderin mukaan pituudesta kertominen profiilissa merkitsee sitä, että

  • hän tietää pituuden voivan olla iso juttu joillekin j se on yksi tapa saada lisää matcheja.
  • tai pituudesta on tullut osa hänen luonnettaan tavallaan, kuten joillakin on vaikkapa salilla käyminen.

Hän on yhdessä kuvassa hienosti pukeutuneenta häissä ystäviensä kanssa

Tinderin mukaan kuvat, joissa henkilö hymyilee, saavat kymmenen prosenttia enemmän tykkäyksiä. Metro toteaakin, että onnellinen kuva häistä (tai vastaavasta isosta, iloisesta tapahtumasta) toimii sovelluksessa.

Tinderin mukaan tällainen kuva häistä kertoo, että

  • hän on läheinen ystäviensä kanssa ja haluaa näyttää sinulle, miten hänen ystäväpiirinsä on kuin perhettä. Hän myös pitää sosiaalisista tilaisuuksista sekä juhlista ja haluaisi tavata ihmisen, joka on samanhenkinen itsensä kanssa.
  • tai kuva on monta vuotta sitten juhlituista häistä, mutta silloin hän viimeksi näytti hyvältä. Sama kuva on myös hänen profiilikuvana Facebookissa, WhatsAppissa ja Instagramissa.

Kerroimme aiemmin vinkkejä, miten voit saada enemmän matcheja Tinderissä ja kuinka esimerkiksi se voi vaikuttaa, millaisen auton kanssa poseeraat deittiprofiilisi kuvassa. Lisäksi kerroimme aiemmin, millaisia ominaisuuksia miehet etsivät salaa naisten profiileista sekä millaisista asioista miehet olettavat naisten valehtelevan profiileissaan.

Lähde: Metro