Kaikki ei mene miehille läpi ilman epäilyksiä.

Nettideittailu on eri muodoissaan suuressa suosiossa ja profiileihin panostetaan. Osa kuitenkin ei ole täysin rehellinen profiilissaan yrittäessään antaa mahdollisimman hyvän kuvan itsestään.

Alla on asioita, joista miehet ajattelevat naisten mahdollisesti valehtelevan nettideittiprofiileissaan.

Ulkonäkö

Tämä on yleisin asia, mitä miehet epäilevät. Ulkonäkö tarkoittaa tässä kaikkea pituudesta ja painosta kehotyyppiin ja useamman vuoden vanhan kuvan käyttämiseen. Pelkkä kasvokuva viestittää miehille, ettei nainen pidä kropastaan tai hänellä ei ole hyvä kroppa, joten kuvan kannattaa olla kokokuva.

Ikä

Joskus nainen saattaa muuttaa ikänsä herättääkseen kiinnostuksen miehessä, mutta jos treffit johtavat toisiin ja aina vain toisiin treffeihin ja kenties johonkin vakavampaankin, voi pieneksi mielletty iän valehtelu tulla suureksi ongelmaksi.

”Rakastan matkustamista”

Monet naiset mainitsevat sen, vaikka eivät olisi olleet matkoilla vuosiin. Tätä ei kannata käyttää parista syystä: 1) kaikki sanovat niin, joten et erotu joukosta. 2) jos matkustelet, mutta et ole käynyt matkalla vuosiin, voi olla outoa, jos sinusta kiinnostunut mies alkaa yllättäen kysellä tuoreista matkoista ja tuorein on kolmen vuoden takaa tai kauempaa.

Mainitsemasi kirja/televisiosarja/elokuva

Naiset saattavat jättää miesten mielestä pois sellaisia mielenkiinnonkohteita, jotka voidaan mieltää liian tyttömäisiksi tai lapselliseksi. Tilannetta paikatakseen niiden sijasta mainittuna voikin olla jotain ”älykkäämpää”, kuten jokin klassikkokirja – vaikka se olisi luettu yläkouluaikoina. Jos todella rakastat esimerkiksi juuri klassikkokirjoja, voit toki mainita sen, mutta ei pidä yllättyä, jos deitti olettaa sinun todella myös muistavan, mitä siinä tapahtuu.

Kuinka rento olet

Mies saattaa epäillä, jos nainen kuvailee olevansa rento, jalat maassa -tyyppi. Tämä voi johtaa siihen, että mies ajatteleeki naisen olevan todella herkkä.

Kiinnostus urheilua kohtaan

Jos nainen kertoo, kuinka paljon rakastaa tiettyä lajia, mies voi pohtia sanooko nainen niin tosissaan vai koettaako hän vain vedota samasta lajista pitävään mieheen. Jos nainen kertoo pitävänsä tietystä joukkueesta tai nimeää lempipelaajansa, miehet eivät ole niin epäileväisiä.

Mitä haet romanttisessa mielessä

Jos sanot hakevasi jotain ei-niin-vakavaa, ei mies välttämättä ota sitä kuitenkaan niin todesta. Monilla miehillä on ollut satunnainen säätö, joka parin kuukauden jälkeen onkin halunnut jotain enemmän. Joskus voi käydä toki niin, että haluaa jotain rentoa ja vähemmän vakavaa ja myöhemmin haluaakin oikean suhteen – eikä siinä ole mitään väärää. Eri asia onkin, jos tarkoituksella koettaa huijata toista osapuolta. Jos mies on kokenut jotain tällaista, hän ei välttämättä ota niin vakavasti naisen halukkuutta olla kavereita erilaisin etuuksin.

On kuitenkin syytä muistaa, että kumpikin sukupuoli voi huijata näiden asioiden suhteen, mutta ne ovat myös osa geneerisimpiä profiileja. Jos haluat erottua joukosta, kerro asioista, joista sillä hetkellä todella pidät, kuten brunssilla käyminen tai Netflix-maratonin ja voit paremmin tavoittaa henkilön, jonka kanssa sovit paremmin yhteen.

Lähde: Yahoo! Shine

Kommentit

Kommenttia