Tutkimuksen perusteella tietyillä autoilla voi vetää paremmin puoleensa ihmisiä.

Deittisovelluksien käyttäjät pyrkivät yleensä erottumaan edukseen muiden joukosta. Tutkimusten mukaan tässä auttavat muun muassa se, jos mainitsee tiettyjä keittiötaitoja, harrastuksia, sanoja tai ruokia tai on valinnut profiiliinsa yhteiskuvan jonkin eläimen kanssa.

Myös autoa voi käyttää avukseen, jos haluaa saada enemmän matcheja. Click4Reg on selvittänyt tutkimuksella, minkälaiset autot vetoavat Tinder-käyttäjiin ja mitkä taas eivät ole niin puoleensavetäviä.

Tutkimusta varten luotiin kaksi Tinder-tiliä, yksi miehelle ja yksi naiselle, ja kummankin profiilikuva vaihdettiin aina 150 oikealle tehdyn pyyhkäisyn jälkeen. Profiilissa vaihtui ainoastaan profiilikuvassa oleva auto, jonka vierellä henkilö poseerasi, joten tietyllä autolla tavoiteltiin matcheja yhteensä 300 kertaa.

Tutkimuksessa selvisi, että kaikista suosituin auto matchien saamisen kannalta on Mercedes-Benz-C-Class. Tämän auton kanssa poseeratessaan Tinderissä tuli 218 matchia 300:sta, eli onnistumisprosentti oli huima 72,6.

Myös Land Rover Range Rover Sport (213 matchia, 71 onnistumisprosentti) ja Volkswagen Polo (210 matchia, 70 onnistumisprosentti) vetosivat hyvin Tinder-käyttäjiin. Epäviehättävin sen sijaan oli Toyota Yaris, jolla saatiin vain 151 matchia (50,3 onnistumisprosentti).

Neljännes harkitsisi auton vuokraamista kuvaa varten

Click4Reg teetti lisäksi kyselyn 4 375 henkilölle ja sai selville, että 11 prosenttia ehdottomasti pyyhkäisi todennäköisemmin oikealle matchin toivossa, jos deittiprofiilin henkilöllä olisi hyvä auto profiilisaan. Neljännes (24 %) myönsi, että luultavasti tekisi niin.

Melkein puolet vastaajista totesi, että jos deittiprofiilissa olisi vanha/vanhanaikainen auto, ei henkilön profiili olisi niin puoleensavetävä. 12 prosenttia sanoi, että tällainen auto olisi ehdottomasti niin sanottu turn off ja kolmannes (33 %) kertoi, että se luultavasti olisi turn off.

Matchien toivossa oltaisiin valmiita ottamaan kuva itsestä myös jonkun toisen autossa: 22 prosenttia tekisi ehdottomasti näin ja 47 prosenttia luultavasti toimisi samalla tavalla. Yksi neljästä jopa harkitsisi auton vuokraamista tätä varten.

Palataan lopuksi vielä Click4Regin Tinder-tutkimuksen tuloksiin. Tulosten analysoinnin jälkeen tutkimuksessa saatiin selville, mitkä autot vetoavat eniten naisiin ja mitkä autot vetoavat eniten miehiin.

Viehättävimmät autot naisille:

  1. Mercedes-Benz-C-Class
  2. Land Rover Range Rover Sport
  3. BMW 3 Series
  4. Audi A3
  5. Volkswagen Polo

Viehättävimmät autot miehille:

  1. Land Rover Range Rover Sport
  2. Audi A3
  3. Volkswagen Polo
  4. Mercedes-Benz-C-Class
  5. Fiat 500

Jos kaipaat lisää vinkkejä, miten saisit enemmän matcheja, voit lukea hyviä neuvoja tästä artikkelista. Alla olevasta kuvasta näet vielä kokeilun tulokset kokonaisuudessaan eli kuinka paljon eri autoilla saatiin matcheja, kun maksimi oli 300 (150 naisen ja 150 miehen profiililla) ja mikä niiden onnistumisprosentti oli.