Deittisovellus selvitti, mitkä sanat nousevat esiin useimmin suosituissa profiileissa.

Etsiessä rakkautta deittisovelluksista, on muullakin väliä kuin sillä, minkälaisia kuvia profiilissasi käytät: myös sanoilla on merkitystä. Badoo-sovelluksen väki on perehtynyt sovelluksensa suosituimpiin miesten ja naisten profiileihin ja analysoinut heidän ”about me” -osioita, joissa deittailijat kertovat itsestään, nähdäkseen mitkät sanat nousevat esiin useimmin.

Metron mukaan deittisovellus sai selville, että suosituilla naiskäyttäjillä luki sana ’rakkaus’ kuvauksessaan, kun taas miehillä oli pituus mainittuna (6ft eli noin 180 senttiä). Muita suosittuja sanoja kummankin sukupuolen profiileissa olivat ’musiikki’ ja ’sali’.

Myös se voi auttaa matchien saamisessa, jos profiilisi on hauska. Badoo paljasti, että 87 prosenttia käyttäjistään pyyhkäisi oikealle sellaisten käyttäjien profiilin kohdalla, missä kuvaus oli huvittava.

”Kun tekee profiilia, voi tuntua alkuun hurjalta päättää, mitä sisältöä sinne laittaa. Mutta ei huolta – datamme kertoo, että suosittu kuvaus on lyhyt ja pirtsakka, noin 20 sanaa”, Badoon deittailuasiantuntija Claire Stott sanoi.

”Rohkaisisin sinua kertomaan jotain tiettyä itsestäsi, kuten suosikkisi elokuvaohjaajista tai vähiten mieluisan pasta-annoksesi. Tällaiset asiat auttavat sinua erottumaan joukosta ja voivat usein lisätä ripauksen huumoria”, hän jatkoi.

Stottin mukaan vaikka mieltymyksesi voivat karkottaa joitakin ihmisiä, niitä arvostavat sen sijaan ovat pidemmän päälle parempia matcheja.

”Teet myös helpommaksi heille aloittaa keskustelun jollain merkityksellisellä”, Stott lisäsi.

”On myös hyvä idea sisällyttää se, mitä etsit ja mahdolliset asiat, joihin vedät rajan, kuten pituus, jotta vältyt kiusallisilta tilanteilta myöhemmin”, hän neuvoi.

Alta voit vielä lukea, minkälaisia sanoja Badoon selvityksen mukaan deittisovelluksen profiilissa kannattaa käyttää.

Naisten top 10:

1. Rakkaus

2. Juominen/lasillinen

3. Musiikki

4. LOL

5. Sali

6. Kahvi

7. Siniset silmät

8. :)

9. Olut

10. Foodie

Miesten top 10

1. 180 cm

2. Perhe

3. Koirat

4. Illallinen

5. Parta

6. Matkustaminen

7. Musiikki

8. Parisuhde

9. Sali

10. Auto

Olemme aiemmin uutisoineet, kuinka tutkimuksen mukaan ruoasta puhuminen deittisovelluksen kuvauksessa kannattaa sekä Match.com-sivuston selvittämät suosituimmat sanat. Voit lukea aiheesta lisää täällä.

Lähde: Metro