Netissä on paljon sivustoja, joiden kautta voi etsiä treffiseuraa.

Elokuvia katsomalla voi saada sellaisen kuvan, että se oikea voi löytyä siten, että häneen törmää esimerkiksi kirjastossa tai että kumpikin kurottautuu poimimaan maasta samaa kolikkoa yhtä aikaa. Aika harvalle on käynyt niin, joten on parempi käyttää apuna jotain deittisovellusta. Jos haluat tietää, että miten saat siellä parhaiten miesten huomion, on Yourtango-sivustolla paljastettu, että mitä miehet siellä oikeastaan vähän salassakin etsivät naisten profiileista. Tässä alla ne ominaisuudet nyt ovat.

1. Omaperäisyys on avainasemassa

Jos naisen profiilissa on jotain omaperäistä, kertoo se miehelle sen, että sen eteen on tehty paljon työtä.

2. Hyvät kuvat ovat vasta alkua

Kuvien perusteella mies saa naisesta jo paljon selville, mutta pelkillä kuvilla ei välttämättä potkita pitkälle. Jos profiilissa on pelkkä kuva, ei se saa miestä kovin helposti aloittamaan keskustelua.

3. Kaikkien profiilitietojen täyttäminen

Se riittää, että on täyttänyt kaikki profiilitiedot. Mies ei jaksa lukea pitkin jaaritteluja, jos sellaisia löytyy, ei mies ehkä jaksa kiinnostua lukemaan niitä.

4. Tarkka ja selkeä

Jos profiilissa on jotain sellaista, joka ei oikeastaan kerro mitään, on se huono asia. Esimerkiksi jos nainen ilmoittaa olevansa maanläheinen, ei mies siitä tiedä vielä mitään naisesta.

5. Kuvat voivat puhua naisen puolesta jo paljon

Kuvien avulla on helppoa selittää miehelle monia itseen liittyviä asioita. Ehkä jos naisella on hyvä takamus, se voisi näkyä jo kuvassa?

6. Vaikutus, että naisessa ei ole mitään mielenkiintoista

Jos nainen kertoo profiilissaan, että hän pitää nauramisesta ja siitä, että voi viettää aikaa rakastamiensa ihmisten kanssa, kuulostaa aika tylsältä. Jokainenhan voi sanoa itsestä tuolla tavalla. Miehestä voi vaikuttaa siltä, että naisessa ei ole mitään mielenkiintoista.

7. Olla oma itsensä

Kannattaa olla oma aito itsensä. Kun antaa selkeän kuvan itsestään eli siitä kuka on ja mitä elämältä haluaa, silloin ne miehet kiinnostuvat, jotka haluavat sellaisen naisen, jollaisesta olet kertonut.

8. Kiinnostusten kohteen jakaminen

Paras tapa välittää se, että itseä pidetään kiinnostavana, on osoittaa se, että itsellä on kiinnostuksen kohteita. Kannattaa selittää ne tarkasti eikä vain yleisesti.

9. Hyvät kuvat ovat avainasemassa

Kuvista on mainittu tässä jo pariin kertaan, mutta niiden avulla voi epäonnistuakin. Ne ovat se ensimmäinen mahdollinen epäonnistumisen kohta. Kannattaa miettiä tarkoin, että millaisia kuvia itsestä julkaisee.

10. Valokuviin mukaan vähän ystäviä

Jos laitat profiiliin kuvan, joka on ryhmäkuva sinusta ja ystävistäsi, ehkä olet siinä kuvassa se vähiten houkutteleva. Se näyttää varmasti hyvältä, että sinulla on ystäviä, mutta tätä kannattaa silti miettiä, että kannattaako kuvassa olla mukana paljon ystäviä.  

11. Ei kannata luetella asioita liikaa

Mies jättää profiilin selailun helposti sikseen, jos siinä on paljon luetteloita. Ne ovat aika turhia.

12. Joskus vähemmän on enemmän

Suuri määrä lukemista voi karkottaa miehen. Siksi vähemmän voi olla joskus parempi kuin enemmän.

13. Oikoluku!

Profiili kannattaa oikolukea. Jos siinä on kieliopillisia virheitä, voi mies ajatella, että kyseessä on idiootti.

14. Omien sanojen käyttö

Ei kannata lainata julkkiksien, kirjailijoiden tai muiden vastaavien sanomisia. Se antaa sinusta laiskan kuvan.

15. Positiivisuus

Jos nainen vaikuttaa negatiiviselta, kukapa mies nyt sellaisesta kiinnostuisi. Ei kannata myöskään antaa sellaista kuvaa, että on töykeä.

Lähde: Yourtango